Sidor

fredag 22 oktober 2010

Snart kommer bland annat en fotograf hem till mig och plåtar både mig och mitt hem:)

Så ska vi snacka lite om kommande väldigt härliga grejer:) Bloggande på annan plats, min konst, förslag, massa frågor och allt sådant där, jag berättar allt sen, för nu är jag i full gång med att måla naglarna i alla olika färger, locktången i högsta hugg, datorn i ena handen, och mascaran i andra! Detta kommer säkert att bli superkul! :D PUSS!!

12 kommentarer:

  1. Neeeej, vad häftigt! Lycka till hälsar Diana från Herrljunga!

    SvaraRadera
  2. Håller med, eller är övertygad om att det kommer bli superkul! Kram Sandra

    SvaraRadera
  3. Säg inte att det där är din dörr?

    SvaraRadera
  4. Nya Karolina Gynning?

    SvaraRadera
  5. Lina Du e så fin:)KRAM FRIDA

    SvaraRadera
  6. Mamma Du e jättelolig! Kamm kamm Du ska bli farmor oxå:) kurr kurr /Nalle

    SvaraRadera
  7. Söt som du e <3 allt i ditt liv inklusive dig är söt :) !

    SvaraRadera
  8. Något att se fram emot alltså!?

    SvaraRadera
  9. Gomorgon alla goingar!! Jaaa, det var verkligen superkul! Vi tog så sjukt många bra och roliga bilder, riktigt trevligt, roligt och många, många, mååånga skratt!!! Alla som kliver in här blir alltid lika chockade över alla grejer och färger:) Och till dig som undrar om det är min dörr, jaaaaaaa såklart:) Och just det om Carolina Gynning är ofta en fråga jag får,jo vi har ju varit med i skandalsåpor båda två, visat tuttarna, sen målar vi ju också, och jaaa är himla högljuda och drivkraftiga skulle ag vilja säga:) Många likheter finns ja, också många olikheter. För alla är vi ju olika människor även om man lätt kan dra kammen över just sådana som gått typ "den vägen" Men att ta sig så långt som hon gjort är det nog inte många som kan göra, jag gillar henne skarpt, har altid gjort sen jag såg henne i tv första gången, vi sågs precis innan paradise och hon bad mig verkligen att lycka till i det jag sa jag nu jag skulle göra som var ngt speciellt, kunde ju inte säga för mycket! :) Många kramar och ha en riktig trevlig lördag!

    SvaraRadera
  10. Berätta allt om igår!!!!!

    SvaraRadera
  11. Nu väntar vi bara på att du släpper din egna parfym också! Dumma blondin! Precis som alla andra! Ni är ett pinsamt gäng mediahoror som gör vad som helst för att bli kända. Carolina har inte alls tagit sig så långt fram som du tror! Hon kämpar väl ständigt för rubriker när plånboken skriker efter nästa Italienresa! Usch. Skaffa ett liv!

    SvaraRadera
  12. Kan inte du skaffa ett liv istället som mår så dåligt av att Lina går mycket uppmärksamhet? Lina, du är grym! De vet alla!

    SvaraRadera