Sidor

torsdag 28 oktober 2010

Hej,

det är trasigt, hela jag blev en trasdocka ikväll, jag har huvudvärk, är virrig, jag är less, trött, men så är jag ganska duktig på att sy ihop, sy ihop när det går sönder, resa mig upp, men ofta spricker det igen, och så faller jag igen, vecklar som ut sig mer och mer, eller gör jag det svårt för mig själv? Jag vet inte, men jag är aldrig rädd för att gå sönder, för sönder går jag ganska ofta, en liten stund, ibland längre, ibland kortare. Men alltid, alltid, alltid reser jag mig upp igen. Det är någon inre styrka, och den styrkan är mycket skön:) Jag är som så komplicerad. Jag börjar till exempel ofta på ett sms, raderar, börjar om, raderar igen, för att sedan börja om, och så är jag som med allt. Förresten, nu ska jag sluta snacka massa konstigt, jobbigt.... Jag vill tacka så många i världen för att de finns, jag vill tacka er som ser mig, och jag vill tacka er som ändå försöker förstå sig på mig. Men jag är jättekonstig, så är det ju bara. Istället för att torka tårarna som klibbat fast, fast som en grå sörja, inte gjord av jordgubbssaft precis vill jag bara bli glad och kunna sova inatt, för i helgen är det mycket. Väldigt mycket. Denna helg måste hinnas med. Intervjuer, plåtningar, måleri, inspelning, träffa fina vänner, med mera, med mera. Vad blev detta för ett inlägg egentligen? Jag har ingen aning. Tårna börjar iallafall torka nu. Jag fick också underbara sms av Julia och Jenny! Godnatt, imorgon är en ny fin dag!

6 kommentarer:

  1. Söta, söta, söta, söta, söta, söta, söta du. Vi älskar dig Lina. Gråt inte mera nu.

    SvaraRadera
  2. Genom Paradise Hotel har man fått en inblick om att du är en människa som är glad, positiv, trevlig.
    Men när man läser din blogg så blir man berörd.
    Du sätter ord på känslor som kanske dom flesta människorna känner/har känt och man vill bara prata med dig, ha en konversation med dig, för att dela åsikter, tankar.
    Får en helt annan syn utav hur du öppnar dig och känner bara att jag längtar tills nästa avsnitt och hoppas att dina tårar har torkat nu.
    / Hannah

    SvaraRadera
  3. Du vill vara komplicerad, svårförstådd och allt vad det innebär. Man väljer faktiskt vad man vill känna. Du är unik, men tror ibland att du är så "konstig" att du ibland gör dig själv en riktig björntjänst genom att tänka att ingen är som du. Det finns många som förstår dig, du vill bara inte förstå det!

    SvaraRadera
  4. De gör ont i mig varje gång jag ser dig i tårar. Hoppas du kommer somna gott, och att helgen blir bra!!

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Sluta tänk på dig själv som konstig!!!
    Om någon tycker det så låt det vara deras tankar,deras bekymmer.
    Slösa inte energi på att fundera på vad andra tycker o tänker om dig!
    Det enda som betyder någonting,är vad du och dina nära och kära tycker,tänker,känner!!!
    Vad alla andra tycker är helt ointressant!!!!
    Var stolt över den du är!
    Var stolt över dina tankar o handlingar!
    Var stolt över att du är unik!!!!
    Kram Ann.B

    SvaraRadera
  6. Tack så jättemycket, och förlåt mitt sena svar..
    Jag är iallafall mycket gladare nu :)

    SvaraRadera