Sidor

lördag 23 oktober 2010

En brilliant härlig middagskväll, men kontrakt och sniglar, jo väldigt härligt, men njaaeeä... Hahaha..

Måste börja med att säga tack Gud, det vart inte vinter än, det är höst! Och hösten är så fin, mysig och så himla vacker!!! Jag har haft en riktigt trevlig kväll, ja verkligen. Tyvärr kan jag inte avslöja för mycket, man måste ju tyvärr vara lite tyst och tråkig när man skriver på sådana kontrakt, men det är väldigt härliga kontrakt med, så snart får ni veta :) Planeringen blev lite ändrad, skulle ju egentligen till Uppsala, men vi åt på ett jättemysigt ställe här utanför Stockholm istället. Och så skulle jag bli rekommenderad en förrätt som ja, jo, ehh, ja....,,blev sniglar.. Ja, vitlöksmarinerade sniglar blev det, och jag liksom bara kolla ner på tallriken och tänkte, ohneeej! Men de andra sa ju att -Men va, har du aldrig ätit sniglar Lina?? Nej, det har jag absolut inte gjort, men jag vet att min mormor och morfar brukar göra det sa jag och skrattade. Hahaha, för jag minns så ofta när jag var liten att de pratade om alla sniglar de åt, och att det var så gott! Hahaha... Jag kände mig typ som han i vad han nu heter i Djungelboken: -Äta myror, kan man det? Haha... Men, ahh, ja, haha,, ja ärligt, ja det smakade mycket bra och jag fick ner var enda liten snigel, men man tänkte ju och så liksom vart har de krypet runt innan och varit söta:( Iof fick jag kalvfile till huvudrätt, och den goa kalven lär ju inte heller varit så osöt:( Nästan så att man funderar på att bli vegetarian asså.... Men desserten var iallafall, jo underbar den med, men det kändes skönt att avsluta det hela med att bara äta sött, och inte dött sött.. Jag fick in en underbar slags liten tårtbit, eller cheesecakeliknade väldigt härlig bit, med väldigt härliga bär också, mmm:) Det blev mycket prat om min konst, det är ju det jag gillar bäst, och ja hela kvällen vart verkligen helt ahh, toppen! Har fått ett så roligt erbjudande!!! Åååååh, vill säga men kan inte än! Och jättetack för all fin mat, och att jag gillas så, det glädjer mig verkligen! Ni är så fina härliga människor som skriver här med, åh tack!! Och tack för rosor från dig anonym, men synd att du är hemlig:( Det blir nästan lite halvläskigt sådär, men ja ändå snällt, fint, Tack till dig!
Vart tvungen att sudda kontraktet lite ;)

Och så tittade jag bara ner och tänkte: Oh my god! Väldigt häärligt, men näääähheäe!!

Men ah, väldigt härligt men ja, till slut ja, och nu finns alla dessa sniglar där i min mage ja.
Det är liksom ingé mer me de;)


Och så himla go dessert! Och så himla busy med telen jämt, och ja tyvärr hela livet nu, men jag gillar det ju med, som han sa ja, alltid en orkan under fötterna, ah, jo verkligen jag! :) Men jag ska, och tycker jag varit himla bloggbra denna veckan, och imorgon händer det massa mer spännande saker:) Och hoppas ni också haft en fin lördag! Sov gott nu alla änglar, ni är bäst, glöm aldrig det! Stor kraaaaam!

8 kommentarer:

  1. Alltså din hatt, ditt sätt, hela du! OMG. Puss Daniel

    SvaraRadera
  2. Du är väl mycke smalare nu än i tv Lina? Sjukt snygg både med lite mer kött på benen och utan! Ta de lugnt bara, inte banta för hårt, fast äter ser det ju ut som du gör, men man kan ju undra hur ofta....?

    SvaraRadera
  3. hahahaha, var tvungen att kopiera texten:
    'Men ah, väldigt härligt men ja, till slut ja, och nu finns alla dessa sniglar där i min mage ja.
    Det är liksom ingé mer me de;) ÄLSKAR DIG, SAKNAR DIG! DU VAR FAKTISKT BÄST IBLAND OSS!

    SvaraRadera
  4. LINAAAAA SÖÖÖT DU E <3 puss o kram !

    SvaraRadera
  5. Måste säga igen att du har sjukt snygg klädstil!! Kan du inte skriva vad du köper allt? Puss

    SvaraRadera
  6. Hatten ja! Ascool!! Vart kommer den ifrån??!

    SvaraRadera
  7. Undrar också om din vikt. Förlåt att jag frågar, men du ser mycke större ut i TV? Hur längesen spelade ni in?

    SvaraRadera
  8. jaa, berätta vart du köper dina kläder. sen skorna, vart kommer dom ifrån?

    SvaraRadera