Sidor

lördag 23 oktober 2010

Gooood, ge mig tid!! Men så glad för Bröst + Rosa = Rosa Bandet ♥ Bröst + Rosa = Mig! Så allt = SOOOO PERFECT!!!!!

Hej!! Heeej lööördag!! Men heeeej Stress!!! Åh, jag försov mig med, ohnooo! Nu ska ut jag ut fixa massor med ärenden, färg och grejer! Och gårdagen/gårkvällen var verkligen super!! Fotografen var sååå duktig, vi hade skitkul! Han älskade mitt hem, och ställde sig alla möjliga konstiga vinklar för att få allt in allt knasigt och det regnbågiga så och så:) Håret mitt var rosa, grönt, lite halv lockigt, sminket väldigt härligt! Sen stod han bara och log nästan helt stum när jag rotade fram allt i min galna garderob, och fråga ska jag ha den, den, eller det? Haha, han bara; -Shiiiit, vad hittar du allt??? Haha, lite var som:) Vi skulle liksom ha lite olika kläder på mig, för att se vad som blev bäst och så. Men nu måste jag tyvärr springa! Berättar allt sen! Och sen hem igen, duscha bort mitt rosgröna hår för att sedan ha ett spännande middagsmöte i Uppsala med ja, media. Och ååååh det är så kul, jag ska ha rosa bandet (ni vet det för bröstcancer) som en grej på mitt vernissage, så en viss procent ska gå till det, och det är ju så mycket jag med:) Och sjäääälvklart vill jag hjälpa till och skänka till välgörenhet! Det är inte bara för att jag har så stora bröst och älskar rosa! Hahahaha!! Men det är ju så perfekt!! Nu får vi se vad de är för härliga journalister/mediamänniskor/prförslag ikväll och vad vi ska komma fram till för skoj! De verkar iallafall supergoa på telefon, och det kör mig som en liten prinsessa framåtillbaks haha.. Hörs jättesnart!! Mycket skoj på gång!! Ja, mycket stress med, men jag måste erkänna att jag älskar det, för varenda människa skrattar också ihjäl sig så:) SOOO LOVELY! KRAAAM!

7 kommentarer:

  1. HAHAHAAHHAHA STORA BRÖST OCH ROSA BANDET!!!! JA HÅLLER MED MEN HAHAHHAHAHA SÅ MYCKE DUUUU!!!

    SvaraRadera
  2. Där kommer de igen! Du vill vara som Carolina Gynning å hon Marie Plosjö "tramsig välgörenhet för att verka bra" Suck. Du är en nolla tjejen. Rolig pajas ok, men hjärndöd.

    SvaraRadera
  3. Det går bra nu? ;-)

    SvaraRadera
  4. Äntligen har Lina Helllqvists dröm slagit igenom! Hon är känd!

    SvaraRadera
  5. Hahahahaha, guuuuuud vilka sköna kommentarer ni skriver, och denna anonymiteten, haha, skriv gärna namn:)Och det är bara inte jag som bjussar er på skratt, ni bjussar lika bra tillbaka ska ni veta!!! Puss och kram mina änglar!!! Från mig -Jag -Sveriges nya kändis!!! WOHOUUU!!! Hahahaha...

    SvaraRadera
  6. Sööötis bry dig inte om avundsjuka människor. Tycker att golvet behöver färgas men rosa, söta bilder <3 !

    SvaraRadera
  7. du är bäst älskade lina. Det skär i bröstet när jag läser elaka kommentarer om dig

    SvaraRadera