Sidor

söndag 30 november 2008

Första advent!


Första advent! Tänk att det är första advent idag. Visst är det väl lite mysigtt? Får bli lussebullsbak i veckan som kommer istället, tyvärr hinns det inte meds idag. Igår blev det i alla fall en härlig Adventsfika på kulturhuset, dit vi gick upp emellan vernissagen och konserten. Där åts det och dracks julmust, gott kaffe, lussekatt och mjuk pepparkaka. Mysigt pysigt!

Jag kollade på om jag hade några sköna adventsinpassande bilder i mina lilla lappis, men hittade inga sådana direkt. Fast jag hittade två riktigt, härligt julröda bilder istället! En röd Ferrari bild på mig, från självaste Ferrarilandet Italien sen i somras. Och Italien är ju faktiskt ganska lussigt sådär, självaste Lucia kommer ju där ifrån. Sen så bjuder jag även på lite avklätt denna första advents eftermiddag, den är väl inte så julig direkt, men den är röd, och rött är sött, och rött är jul!

Ja, lite lussig ändå va..?
Jag ligger ibland julstjärnorna, hihi en gammal pinuppigbild..

Hoppas ni får en fin advents-eftermiddag allesammans, jag tvättar lite och nynnar på julsånger.. Senare ikväll ska vi tända ljus och äta lite gröt inne hos min trevliga grannfru:) Varma kramar Lina.

3 kommentarer:

  1. Tänk att få fira första advent med dig Lina. Kram och puss henke

    SvaraRadera
  2. Fan Lina Du är så jävla snygg på bilden från Ferrari!!!!

    Bara så du vet så saknar jag dig.

    //
    X

    SvaraRadera
  3. ÄLSKAR den "pinuppiga" advents bilden !! *ler*
    Kram Hasse

    SvaraRadera