Sidor

söndag 15 februari 2015

Välkommen hem lilla baby..

Åh, vilken mysig vecka det varit med farmor som varit på besök från Örebro, och så har vi varit hos faster och hälsat på och idag har vi varit ute och åkt pulka med Angeline, så mysigt!! Nu är jag på väg att bli helt frisk också, ja bara lite snuva kvar, skööönt!! För usch ja, den värsta förkyldningen på många år asså, nu vill jag hålla mig frisk läänge..

Igår var det en jättemysig alla hjärtans dag, vi lagade en så god middag med skagen toast på handskalade räkor och till förrätt och färsk lax från fiskarn och potatis med goda såser, och så åt vi hjärtsemlor, mmmm.... Elisabet och Leif kom förbi med underbar choklad och så var vi till firman på dagen och hämtade vaggan och Angelines så fint ihoppackade babykläder, väldigt vad duktigt jag packat ned dem såg jag när jag öppnade kartongerna, hade vikt så ordentligt och knappt tvättat ur ett endaste litet plagg, ja precis som om jag visste att det snart skulle komma en ny liten flicka till oss :) Och det gjorde det också och snart är hon HÄR!! Nu är babyrummet helt klart och det blev så otroligt mysigt, Stefan blev helt förgullad när han kom in och såg den extrema makeovern, han var tvungen att sätta sig tyst och bara titta på kvällen igen sen när jag lagt mig, och så kom han in och sa hur fantastsikt mysigt och fint det var igen.....och jag måste erkänna; - Jaa det är ljuvligt där inne nu.....

Så nu är det bara kristallkronan som skall upp och jag som ska hinna måla 3 tavlor och hänga upp så är det bara för dig att komma lilla baby, vi längtar så mycket efter dig och storasyster har hjälpt mig att bädda din vagga idag och din lilla BB-väska är packad.. Farmor har stickat en så fin liten ljuslilarosa filt också, åh jag älskar hemstickat.. Och vilken myskänsla det blev av heltäckningsmattan asså, den gör såå mycket!! Här kommer det, titta och njut..








M:ets underbara blöjtårta hade jag såklart också sparat, och i kartongerna hittade jag också Angelines försa pyttesmå skor, ett par så så söta små miniconverse hon fått av snällaste Jessica.. De får lillasyster också låna :)

Jag och Farmor hittade så otroligt söta små babyfötter på ljusslinga när vi hämtade mattan...









 Första lilla blöjan ligger nu och väntar på henne, och den söta lilla skylten har åkt upp igen Frida gav till Angeline när hon kom..

 De tre tavlorna jag ska måla i veckan och hänga upp, och dem såklart också i pasteller....


Den här rosen kom en lycklig Angeline och väckte mig med på sängen igår... Hon var sååå söt och glad, Stefan sa att hon hållt i den så försiktigt jättelänge ändå från affären, för när hon lekte med den i sängen sen råkade den brytas och hon blev så ledsen lilla älsklingen, så jag fick låtsas att det var jättebra att hon bröt den så jag kunde sätta den bakom örat, åh lilla lilla sååå snäll vårt lilla hjärta...









Stefans underbara söta alla hjärtansbukett gör sig så fin där inne i fönstret...



Hittade världens sötaste minsta lilla jacka på Floralin på NK som jag bara inte kunde låta bli....

Och såklart att skötbordet skall smyckas ut med guld, diamanter och pastell ;)





Den här lilla gammelrosa klänningen med tillhörande mössa och den lilla kanintröjan är också från favorit babyklädaffären Floralin på NK, de har helt ljuvliga saker..





Den underbara stora babyelefanten som Angeline fick av Louise får hon låna till lillasyster :)




1 kommentar:

  1. Lina du är så fantastiskt underbar!!! En stor inspirationskälla! Massa kärlek till dej!!

    Kram Åsa

    SvaraRadera