Sidor

torsdag 17 mars 2011

Så sjukt spännade!


Jag har en sjukt spännande grej på g som jag snart ska berätta för er om! Det handlar om mig och dejter. Eftersom jag inte för så längesen alls kollade av med min senaste ”dejt” Martin om vi var ”fria, öppna för förslag, inte på g att bli ihop” och allt dedär ska jag göra ett riktigt nytt härligt ”dejtexpriment” En spännande resa som ni ska få följa med mig på här på improveme!!

Egentligen vill jag ju bara vara ett barn som älskar barbapapa, modellera, pingu och kladda med färg.., Men från detta ska jag nu ut i vuxenlivet! Ut i stockholmsdejtliv! Ut på seriösa middagsdejter! Men inte bara jag och dejten, utan Ni ska också få följa med oss! Jag ska skapa en profil på en dejtingsajt, välja fem olika män (och självklart inte hänga ut ngn, eller dejta dem bara för dejtexprimentet, för givetvis kommer jag göra det ifrån hjärtat) och låta er få reda på varenda liten smaskig detalj. Kanske kommer jag att filma lite, ta några hemliga kort, kanske inte på ansikte, och inte säga jättepersonliga saker om männen jag träffar, (iaf inte så mkt så att man kan lista ut vem han är) samt inte hela namn, etc..

Själva grejen är nog mest att jag faktiskt vill ha en kille! Jag vill bli kär! För det var riktigt längesen jag var riktigt, riktigt kär nu.. Och då kan man väl lika gärna passa på och köra en rolig grej utav det hela, för vem vet?! Kanske blir jag kär!?  Mer info kommer snart! Så hoppas ni vill följa med mig på min lilla resa genom mina 5 dejter, hoppas också ni vill vara med och tycka till med mera!
Jag måste faktiskt ta att bli vuxen snart, jag måste fokusera på tankar kring män!
(Ps, hittade denna bild på min förra blogg som jag gjorde för många, många år sedan, men tyckte den passade bra till detta inlägg med  haha.. dock kommer nog aldrig mina tankar på barbapapa försvinna:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar