Sidor

torsdag 21 maj 2015

Jo men kanske livet som drottning, prinsessmamma......

Men ja det är väl egentligen så jag vill ha det och då får man tänka smart, jo men det är sant för då kan man få härlig "prinsesstid/lyxtid" över och inte bara till de små prinsessorna i familjen..... Nä om man som jag imorse ställde mig och tvätta klart, vek vek vek, in i skåpen, lagade mat för massa dagar på turbotid, innan jobb....slängde på mig en volangklänning för att göra det hela lite härligare, samt morgonjucien i skumpaglas, kopparna faten med guldkant, drömmer om slottet, om arkitektens skisser, badar katta i kerastasé, tröstar Daisy under kristallkronan, sen skyyyyyyndar sig att städa lite, lite lite där lite lite här, Daisy-Amber somnar i vaggan, ja med gulddetaljer förståss, ja då får man tillomed tid över ja trots allt jobb, ja att stå och här och njuta av den nya italienska klänningen, försöka ånga ut vecken, och se vart det vore vackert att sy på lite rosetter, rosor, kanske lite mera tyll..... Disneymöss kom hit och hjälp!! Ser lite "plastig" ut på bilden, men har såååå vackra detaljer, blir perfekt på Daisys dop, och snart hottar ni onbjussan i brevlådan (men den inbjudan är en liten historia för sig, jag kom på en sak om livet, men vi tar det sen för nu ska jag försöka få den mera slät!!Ett hett tips!! Citrongräs i pulverform är helt fantastiskt bara med lite salt, peppar, örter och kanske nåt annat hittegods bland kryddorna, passar både till lax och pippifågel, som jag inte riktigt vet om jag gilla att Angeline peka ut i fönstret och sa när vi åt kyckling sist.....hmm.......undra om hon förstod att man har en pippifågel där på tallriken ibland, hmmm....undra om någon kanske sagt det på dagis, så intressant vad liv i den åldern förstår och inte....just mat har jag inte hunnit fundera över än om man ska ja, typ; griiiiis när vi grillar korv, eller koooooo när vi äter köttfärssås....men jag känner kanske det man vet har man inte ont utav.... Men grejen ät ju att hon tycker ju, ja som man lär barnen att alla djur är som vår katt Nalle, ja underbara och något man älskar, vad snurrigt då den dagen hon ska "fatta" att man gör mat av dem med.....nä usch nu tänker jag för mkt igen haha, ska ju fortsätta med" the perfect dress" här!!


Men asså sjag vet inte vad som alltid inspirerat och tilltalat mig så mycke, så starkt som allt detta med drakar, prinsessor, kungar, drottning, slott, guld, tyll, klänningar, kronor, ja ni vet...... Men jag börjar förstå det mer och mer när arkitekten och jag pratat och där faktiskt kommit fram till att skulle jag få bestämma allt skulle man ju lika gärna kunna ta ritningen av Magic Kindom (Disneyslottet) och bara skicka in det och söka bygglov av de mesta man får.....haha...för jag kommer ständigt tillbaka till detta med allt sånt där.....i vad jag än gör... Jag måste varit drottning i mitt tidigare liv typ, nu tror jag inte riktigt man kanske haft tidigare liv, men något sånt.....ja ni fattar kanske..

Lite bilder från min gamla lya......ja allt är jusådär och liksom alltid varit.... minns när jag började blogga för typ 6,7,8 år sedan...minns inte riktigt, då om nu någon som följt eller känner mig var jag ju helt galen under ett tag att göra sådana där kronkrukor med fejkdiamanter och grejer....ja ni ser den med orkidén i....jag kommer heeela tiden tillbaka till guld, slott, grandiost, pampigt men också lite koko och med massa färg och gulliga djur mycket med.....figurer..ja det liksom ändras aldrig.....det är jag, det kanske har att göra med att det finns en skattkista med massor sånt ja ni vet pärlor, guld, diamanter under regnbågen? Och att Gud skapade regnbågen i samband med alla underbara djur i den där båten, ja bi vet Noaks ark, han skapade den som en "symbol för att det aldrig mer skulle bli så farliga stormar, nä oj nu måste jag sluta, ja här kommer lite gamla bilder....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar