Sidor

söndag 21 december 2008

Vi komma, vi komma från pepparkakeland!

På vägen, på vägen vi vandra hand i hand! Och tomten, och bocken vi lämnat vid vår spis, de ville inte smaka på vår pepparkakegris!



Det blev allt lite gjort idag ändå, jag har nämligen bakat pepparkakor! Och ett pepparkakshus! Och en pepparkakskatt, som är en Nalle i pepparkaka. Nalle går runt på golvet och slickar i sig pepparkaksdegen som jag tappat där, haha jag trodde verkligen inte att han gillade pepparkaksdeg men det gjorde han visst! Och det är ingen pepparkaksdeg med tonfisksmak minsann, nej det är riktig pepparkaksdeg bakat i skogaholm, från pååls bagerier. Jag fick mig pepparkaksfnatt helt plötsligt, och var bara tvungen att baka! Jag hade ju inga formar hemma, men det var ju lätt som en plätt att skära ut allt på egen hand! Brände mig tyvärr på det heta sockret lite grann:( Sen så fick jag yra ut i kylan ner till statiol för att köpa nonstop, för det hade jag ju glömt såklart. Men OOh!!! Så fina de blev! Ska ge bort några till mina kära grannar och önska de god jul innan jag åker på tisdag. Natti från pepparkaksgumman:)

2 kommentarer:

  1. Jättetrevligt att du gjort så fina pepparkakor. Det märks att du ägnar mycket tid åt din blogg och du är verkligen en snygg och trevlig tjej också! ;)

    /Michael

    SvaraRadera
  2. Hej på dig! Vilka goda pepparkakor du har bakat. Du borde vara med i en pepparkakshus tävlig. Du har en talang ser det ut som. Hoppas att du mår bra. Puss och kram Henric

    SvaraRadera