Sidor

söndag 14 december 2008

Godnatt.

Hej blogg! Så nu har de åkt hem, jag var och lämnade de på stationen i eftermiddag. Det känns lite tomt utan de små liven.. Innan var vi uppe hos Ci som hade bakat suveränt goda lussekatter, på en underbar glöggfika. Nu har jag städat upp efter småttingarna, så nu ska jag och Nalle sova. Det har verkligen varit en supertrevlig helg! Har ni sett så fint jag har julpimpat bloggen förresten? Nu är det ju bara 10 dagar kvar till den stora dagen.. Godnatt och kramar till er. Lina

5 kommentarer:

  1. De små liven? Ungdomarna? Ha ha, det låter som att de är typ 12 och du vore 85 ;D

    SvaraRadera
  2. Bloggen är jättefin nu Lina! Puss och kram Henric

    SvaraRadera
  3. Är det den där Sara som kommenterar i bloggen igen. Hon verkar mycket speciell, är det hon som har brunt hår och bruna ögon? Inte speciellt smal och liten grisnäsa?

    SvaraRadera
  4. Herre gud!!! Till dig som klagar på min älskade vän Saras utseende! Hur ens har du kraft i kroppen och huvudet att du måste hålla på med massa skitkommentarer på min fina blogg! Har du inget bättre att komma med än utseendetjafts? Det kan väl inte vara det enda som räknas i ditt liv, isf finns det hjälp, du verkar inte må bra ärligt talat. Eller retar det dig att hon är så vacker. Detta gör oss inget, vi bara ler:)

    SvaraRadera
  5. Verkligen ännu ett gulligt försök att reta upp människor. Jag ser med spänning fram emot nästa illiterata försök.

    SvaraRadera