Sidor

tisdag 9 december 2008

Barbalins dag.


Känner mig som..... BarbaBell, även känd som Barbafin.
Tjock och fin, precis som mig:) Barbalin:)

Jag orkar egentligen inte blogg nu, men när jag ändå fått in denna rutin så bra, och att det är så skönt att hålla koll på dagarna i efterhand, så jag bloggar lite snabbt ändå. För min egna och såklart er som är intresserade av migs skull. Kan man säga så? Migs skull? Ja, det kan man för i denna bloggen kan jag skriva hur som helst, när som helst, mmm det är härligt!

En lång, men mycket trevlig dag har det varit idag med. Var med keramikgruppen i Vallentuna, som är vår kära lilla grannkommun. Vi åkte dit och hälsade påpå en annan verkstad hos en jätteduktig keramiker, och fick oss lite mera inspiration. Insiprationen har dock redan kokat över i mig för längesen, så varför inte fylla på den lite extra, nu när allt ska vara extra allt? Och for jag älskar extra allt! Sedan är det ju också himla skoj att se vad andra kan skapa för härligheter:) Sen så tog vi oss en god julfika (väldans vad jag julfikar nu, ja nästan varje dag) och tittade in i den mysiga butiken Lejonkulan. Den butiken är helt underbar, dem har supersköna things. Hitta den perfekta julklappen till Frida, och fick syn på en ascool "raffig julstrumpa" och en "häftig grodfilur" som jag bara vart tvungen att ta bilder på! Och julfikan med för den delen:) Efter det åkte vi hem, och jag målade och tvättade lite till. Sedan kom en jättetrevlig kund, och resultatet blev suveränt! Jag blir alltid nöjd när mina kunder är nöjda, och hon vart verkligen nöjd och asglad med sitt nya svall.


Den raffiga julstrumpan!


Och den lilla grodan:)



För övrigt står min mage rakt ut som en Barbapappsfigur, därav Barbalin. Är det ett tecken på för mycket julfikande, eller är det röd avgång på väg? Jag vet inte, jag hinner inte hålla koll på sådant i kalendern dessa dagar av härlig julstress, hårsvallande, framtidsdrömmar och livskvalité! Det enda jag är säker på…. är att jag inte är gravid! För sex har jag då inte, ska jag få be att tala om. Men oj, så jag öppnar mig! Jag är som en vidöppen bok, och jag döljer ingenting. Haha, det kan vara svårt att dölja den ogravida magen iallafall, för den står verkligen rakt ut! Först ett inlägg (för några dagar sen) om att jag mår illa och kräks, och sen en kanonkulsmage! Sug på den du! Haha, jag orkade ju visst blogga, vad va det där för snickesnack om att jag inte orka? Jag vet inte, eller asså nu orkar jag inte längre. För nu ska jag sova i min rosa koja, bland nallar och bollmagar! För Nalles mage är också en boll, utan varken för många julfikor eller skymtande röda avgångar! Det är bara massor, massor, massor utav Gottfrids gammeldaxa, ungsbakade gräddleverpastjej som han ätit sig proppmätt på. Gott Bebis! Snart kanske du får en till bebis att leka med! Haha, jag skojade bara, men va sjukt att jag blev sugen på sån leverpastej med kalles kaviar på nu;-) Ännu ett tecken?


Shit. Som en ballong, ser ni rundningen?
Kram Barbalin

3 kommentarer:

  1. Du är gravid, annars är inte magen rund på det viset.

    SvaraRadera
  2. Ja tänk vad nöjd hon blev - din kund alltså *ler*
    Hittade din blogg gjorde jag också.
    Vad fint du skriver!
    Nu ska jag läsa vidare.
    Kram/Sara

    http://blondinsaras.blogg.se

    SvaraRadera
  3. Vilken söt,gullig mage! =)

    Själv har jag en falomage som jag verkligen INTE är nöjd med.

    Jag vill träna upp mina magmuskler så de ser mer "rutiga"och snygga ut!

    *Kram*

    SvaraRadera