fredag 27 mars 2015

Flickan heter Daisy-Amber Florarose Magnolia Christelle Hägglund....

Så nöjd med namnen, och tycker Daisy går så vackert tillsammans med Angeline... Tänk när flickorna Daisy Amber och Angeline ska ha konsert i de lilla sockersöta gräddnos lusthuset, Angeline Pärla-Joyce Rosette på trumpet och Daisy-Amber Florarose Magnolia Christelle på fiol och så lille Efraim eller nästa prinsessa sjunger så bjuder vi in hela svavelsö!! Åh, tänk att vi kommer att bo där om ett eller två år eller så, den platsen på jorden är verkligen speciell.... Tänk vilket litet sagoslott vi ska bygga om jag får hålla i ritningarna, haha... Titta på henne, asså drömmer jag...... Jag svävar.... Mammas lilla Daisy, mammas lilla Tusensköna....

Och tänk att det snart är dags att planera något av det roligaste mest fantastiska underbaraste som finns, jo ett dop med STORT D!!!! Angelines kommer jag aldrig att glömma, en av de finaste dagarna i mitt liv, och så kärleksfullt, Jesus var verkligen med oss..... Tackar Gud så för mina änglar....och för änglapappan Stefan som är vääääääärldens bästa!! 


Sov gott fina ni, jag är helt lyckosalig här efter ha haft lilla lilla och pyttelilla i famnen i timmar, att få barn är livet.... Och Angeline var så otroligt gullig och kärleksfull emot henne ikväll.... Hon kanske börjar förstå att det är hennes alldeles egna lillasyster..... 

1 kommentar:

  1. Åh gillar dig så mycket Lina. Jag streck-kollade nyss på paradise hotel från den säsongen när du är med. Du spred sån glädje, var inte som någon annan. Du verkar vara en sån härlig människa som vill alla väl.
    Och jag blev så himla glad när jag ramlade in på din blogg nu och såg att du har fått två fina döttrar! Vilken supermamma du antagligen är. Tror att dina barn kommer ha en superbra uppväxt med mycket färg, glädje och roliga stunder i och med att du har barnasinnet kvar.

    SvaraRadera