onsdag 25 mars 2015

Finaste storasyster Angeline....

Åh, dagarna bara springer iväg och idag är lillasyster hela en vecka!! Lilla Daisy, världens snällaste och ljuvligaste lilla baby..... Vilken enorm kärlek.. Och för första gången idag tog vi oss ut till "civilisationen" :) Var i stan med mamma på några mysiga små ärenden medans Angeline fick gå till dagis för idag var det avtackning av hennes underbara fröken Bitte så när jag hämtade vid tre hade alla barnen bakat och samlat ihop till ett presentkort på växtaffären som Bitte älskar! Alla barn och föräldrar fikade ihop och det var såå mysigt men lite sorgligt.... synd att hon slutar.. Angeline älskar henne och hon Angeline och hon var så glad första gången hon sa Bitte, så sött!! Underbart med dagisfröknar som verkligen brinner för barnen, nä Bitte kommer vi aldrig att glömma!! På fredag är hennes sista dag och hon ska få en liten "bitsockerskål" av oss som jag gjort, med sockerbitar och med några fina thépåsar i det tycker vi passar socker-Bit-te :)

Och hemma här är det mycket gos, babybubblan bubblar och bubblar....jag är lite som på moln ibland för all denna kärlek asså, lite småsvartsjuka har visat sig också..men jag försöker inte sitta och gosa för mycket och pussa Daisy och sånt framför Angeline för mycket....men vi tror det lägger sig snart för mest är hon gullig emot henne, men både vi och bebisen får allt sina blickar och ibland ryker hennes lilla napp, så det gäller att ge allt fokus och uppmärksamhet till lilla Angeline och säga att det är "hennes" lilla bebis, men vi vågar inte lämna dem en sekund, så små barn har ju inget omdöme så man får ta det säkra före det osäkra hela tiden, men så vill man ju inte visa Angeline för mycket heller att man vaktar som en hök, så man får kamoflera det lite att man liksom är ständigt nära när hon går fram eller så....så det är lite meck och lite att tänka på men jag tycker det funkar himla bra faktiskt....och det är så fantastiskt att ge henne vilja gosa med henne och när jag säger att det är Angelines bebis tittar hon stolt men häromdagen kom hon framrusandes med dockvagnen och liksom försökte ta tag som under Daisy, haha lilla älskling, då fick man försöka förklara att den var inte för riktiga bebisar men att hon skulle få köra henne i stora vagnen sen..... Och nu har jag monterat ihop dubbelvagnen med så idag blir första turen med dem båda!! Åh vilken premiärtur!! Så kul!! Åh, så mysigt!! Kommer vara stolt som en tupp ;)
 Åh, tänk att de är mina små flickor..... Angeline och Daisy-Amber - vilka änglar!!Vi har haft så mysiga besök också av Anita och Harry som kom med en så gullig vattenkanna till Angeline och en så otroligt söt violblomma som Angeline ska få sätta ut sen när det blivit lite varmare och vattna med sin lilla kanna, Anita tänker alltid ut de mest gulliga presenter, se så sött asså, och barn älskar ju verkligen små "uppgifter" Åh min Lilla Lilla...... Festlig skumpa fick vi med vi får skåla i snart, 1000 TACK Finaste Ni!! Och vad Daisy redan älskade dem, precis som Angeline.....
 Hela köket är fullt av vackra blommor med, fick en så ljuvlig påskbukett av farmor och denna festliga bukett från Bästa Brinkarna med den häftigaste tulpan jag sett och min favofavofavoritblomma Ranunkel, ååhh det är massa knoppar med så kommer stå sig så länge!!


 Sen är det verkligen en liten kaninbaby vi fått så passande till påsk för alla hennes tre första gosedjur av Kjelle, Anita och Harry och Tina är tre helt underbara kaniner!! Och i söndags var Leif och Elisabet här och grattade och myste, det var sååå mysigt och lilla Daisy sov så gott hos Elisabet.. Angeline var överlycklig över en helt underbar trumpet leksaksproffset Leif som alltid träffar rätt valt ut och lilla Daisy fick en helt underbart mjuk filt med pärlor på, ska bädda med den i vagnen idag....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar