onsdag 3 december 2014

Sov gott fina ni..

Angeline börjar friskna till!! Hurra för stackarn!! Men vi får nog vänta med dagis några dagar extra, tycker föräldrar släpper sina små alldeles för tidigt efter de varit sjuks tillbaka till dagis, finns väl inget viktigare jobb som kan gå före ett litet barn på väg att bättras..... Inte i min värld iaf, men alla gör ju som de själva vill, men jag tycker många föräldrar tyvärr, hur underbara de än är tar sitt jobb så många gånger viktigare än både sin egen och sitt barns hälsa så många gånger.. 

Idag har vi iaf fått hunnit med en liten början på julen här hemma, och nu ikväll när Lillan somnade fixade vi klart med utebelysningen, ska visa imorgon, det är såååå mysigt nu vårt lilla pepparkakshus!!  Och öppna spisen börjar bli så fin, inte alla detaljer klara med strumporna och sånt men snart så :) Och så ska jag försöka få tid att pyssla ihop riktigt fina siffror till ljusen, rosetter å grejer :))

Tar ju Angeline och körkortet i första hand förstås, och det kommer ju massa nya jular där vi kommer hinna gå all in, haha, för det är ju verkligen det bästa jag vet när det kommer till pynt och dekorationer, det kan aldrig bli för mycket!! Sov gott, puss och kram... 

Jag ska drömma om ecodriving och varningstrianglar ;) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar