fredag 26 december 2014

Åååhhh, JULAFTON.....


Åh, Julafton var bara såååå mysig och härlig!! JAG ÄÄÄÄÄLSKAR JULAFTON, och nu är den ännu ännu ännu mera rolig när man fått egna barn som "förstår" lite mer än när Angeline bara var två månader som sist :) Hennes reaaktion när tomten kom.... Allt gott som skulle smakas och allt annat juligt nytt helt underbart!! Ååååhhh, jag vill ha julafton flera gånger om året!! Och det var så kul att Frida kom upp och fira med oss!! 

 Morgonen började med (efter en skön lång utsovning) att titta om tomten lagt en liten present i julstrumpan, och jaaa det hade han ett par så fina julstrumpbyxor och en Ellas :) Sen vart det julfrukost och massa mys, göra sig fin och klä upp den lilla julprinsessan :)


Efter det började vi fixa och lägga upp  jullunchen/julförrätten som det mera blir, gästerna började strömma in och snart var all underbar sill, de olika laxarna, ägghalvorna och några andra kalla rätter framdukade, mmmmm....
 Leif och Elisabet kom som ett riktigt tomtepar!! Tomtefar och tomtemor!!

Och Angeline, hon äääälskar min fina nya renfäll, hon gosar och gosar med den.....
Julrosetten åkte däremot snabbt av så hon fick väl bli utan då, nästa år lite längre kanske ;)
Mamma ska inte vara för jobbig, för vad ska man med en rosett i håret till?! ;))

 Så tände han ljuset och sedan blev det självklart lite Kalle Anka och hans vänner!!


Angeline var väldigt intresserad av ala roliga paket under granen och ville gärna börja innan kvällen :) Trot hon bråtts på mig där, så spännande haha.....Ja, jag tror vi misslyckades med dedär "vi kommer nog inte ha så mycket julklappar i år" också ;))
Haha, men det är ju såååå kul och mysigt med julklappar, och gå runt där och se "åh, dedär skulle verkligen den där personen bli glad för!! Ska visa vad jag fick sen, såååå mycket fint, bland annat en halsduk som svärmor hade stickat i precis mina färger, och av alla andra såååå otroligt fina gåvor!!

 Innan middagen höll Stefan ett så oerhört vackert tal till alla....
 

 Fatta inte vad som hände med kameran här men tyckte det blev ganska häftiga juleffekter, haha....


Så kom tomten och Angeline var verkligen i skräckblandad förtjuselse.... Och tomten sa så roliga saker och vi alla skrattade så, hahaha, kommer aldrig glömma honom..... Angeline fick bland annat en pulka, ja just det, visade ju när de provåkte igår, sååååå sött!!

Så var det dax för lite mera härlig julklappsöppning och alla blev så glada och överraskade!!
Men det största och mest efterlängtade paketet är ju min mage, ååååååhh vad spännande det är och ååååh vad vi längtar!!!! Tänk nästa jul har vi två änglar..... Det är så overkligt.....

 Elisabet har en sån underbar tradition med att hon alltid har skumpa till julklapparna, i år blev det julmust för mig men nästa år Elisabet -då får skumpan flöda i julklappsöppningen!! ;)) Haha...
 Alla blev så glada för "skolfototjulklappen" på Angeline, så söt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar