Sidor

onsdag 12 augusti 2009

Köpte en baddräkt ganska nyligen.

Jag tycker den är skitsnygg! Kanske lite för urringad att simma med i badhallen, men annars bra. Tack Sara, det var hon som rotade fram den i en reakorg på Weekday! 60 spänn ba! Jag tog den direkt!

5 kommentarer:

  1. Du har på tok för stora tuttar för din kropp

    SvaraRadera
  2. H.-Blev "såld" direkt..eller säger man:"det köper jag".-Tänka sig!Dessa tider,då alla försöker se ut som spindlar i stringtrosor..o då poppar det upp en härlig tjej..här..i morgonkulan.
    -Det där tittskåpet??-Håller med om att vad i hellskotta ska man ha fanskapet till?-Jag skulle nog spika det i taket på utedasset(-om jag hade en) o må den som orkar,stirra på´t omgiven av aromer av löksås!-Vet Du,förrä sommarn,i Rosenhill i Ekerö,köpte jag en gammal engelskt kaffekvarn för 3 Gustav.Den är något defekt,står ovanpå frysen idag o varje gång jag sneglar på klenoden blir jag förbannat!
    -Man borde ju göra nå´t åt skiten.-Kanske spikar jag den på balkongväggen så att nån pippi kan härbärgera där..eller har Du nå´n bra tips;-);-)H

    SvaraRadera
  3. Jag är inte så liten själv så det passar ganska bra:) Och du min kära H, det är alltid lika skoj att läsa dina sjukt sköna kommentarer!!

    SvaraRadera
  4. Me Tarzan you Jane ;-)

    I love you!

    kram// J

    SvaraRadera