Sidor

torsdag 8 januari 2009

Att ta tillvara på livet.

Jag känner mig så rik och stark på många sätt. Jag tänker att man har satts här på jorden en ganska kort tid egentligen, och då ska man verkligen bara ta tillvara på allt gott, värdefullt och fint som finns omkring oss. För det finns verkligen så mycket! Det finns så mycket i världen som bara är så härligt, så mysigt och så kravlöst Det bara finns överallt runt omkring oss hela tiden egentligen, och jag tror att det är väldigt viktigt att tänka positivt genom hela livets vandring. Hela livet går ju faktiskt ut på att man mår så bra så möjligt, och då kvittar det egentligen om man är proffesor eller kloakstädare. Själv är jag en alltiallo, med många drömmar! Trivs kanon med det! För jag är så rik, jag är rik på kärlek, lycka och gemenskap. Det är fantastiskt, det är underbart, det tas tillvara på. Mitt råd idag: Ta tillvara på allt gott som livet bjuder dig på!

Solen vill nu värma mig, åker snart till Kanarieöarna. Ska bli underbart härligt! Lägger upp ett par bilder på mig och lillasyster Jenny från Venedig i somras, där det också var underbart härligt! En helt sagolik fantastisk stad, som man bara vill krama!



Två galna ungar, en morsa i profil;-)


Happy blonds in Venicia;-)

4 kommentarer:

  1. tack lina,,,,,,,,,
    puss o kramis!

    SvaraRadera
  2. Venedig är en otrolig stad. Den är verkligen som du skriver sagolik. Det är som att komma in i en sagovärld med alla kanaler och stenstigar. Hoppas du får en fin resa! Julkortet var jättefint, tack! Vi måste ses sen när du är hemma? Kram Sandra

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder!!

    Lina skrev:

    "Hela livet går ju faktiskt ut på att man mår så bra så möjligt, och då kvittar det egentligen om man är proffesor eller kloakstädare."

    Mycket kloka ord!

    =)

    GOD FORTSÄTTNING PÅ 2009!

    Hälsa Jenny!

    SvaraRadera
  4. Sv: Tack, vad härligt att du gillar bloggen. Jag kommer faktiskt ihåg dig ifrån den tiden ;)

    Hoppas du får det grymt på Kanarieöarna ;)

    SvaraRadera