Sidor

torsdag 30 juli 2015

Det är verkligen detaljerna som gör det......

Oj nu har tiden gått igen..... Har mest grejat och haft kul med älsklingarna, och har soooovit men har också gjort såååååå fint och mysigt i lilla stugan!! Ja, massa annat med när man tänker efter haha, igår blev det båten till Fjäderholmarna till exempel för lite räkor i regnet, haha, Stefan mår bra bara han får vara på sjön, både i ööööösregn och strålande sol!! Och tänk snart bor vi vid vattnet....... Och imorgon kommer Pirkko och Hans på över på lite grill och firar tomten, sen till dem på Svavelsö där vi bakar blåbärspaj som vi plockar då!! Åh!! Snacka om fääääärrskt!! 
Fick denna underbara ros av Jojjo, Alexander och Olga förra veckan när var ute och  såg vårt nu och framtida paradis!! Pch hon hade ingen aning om mitt "roses summer tema" med kökshandukar, muggar och andra detaljer som jag hittat mest på Ö&B.... Kunde inte motstå grytlocken sen heller e jag var där häromdan igen!! Himla bra affär om man vill fä tag i allt på en å samma gång snabbt och billigt!! Älskar ju annars loppisar men hade inte tid att åka runt och leta till allt på listan för ett fullt utrustat kök.... Men så avbokade hyresgästerna..... Men men många "oseriösa" på blocket tyvärr, lite trist bara när man fixar och stäääädar sen säger nej till andra som hittar andra stugor sen men på fredag kommer iaf mina första hyresgäster!! Kuuuul!! Vi drar till Gotland på Måndag och sen lite annat i sommar och i slutet av Augusti har vi hittat en helt underbar resa till Italien.... Ska berätta sen, verkar vara såååå vackert!! 


Älskar nya köksgruppen, ett riktigt fynd!! 1800 :-med iläggsskiva och 2 karmstolar, riktigt rejält..... Perfekt för kanske lusthuset sen :) Tänkte måla det i någon fin färg framöver och klä om sitsarna!! 


Tyckte det var så sött och sommaraktigt att sätta redskap i en liten vattenkanna!! 


Älskade tomt.....och ALLA bär man kan tänka sig!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar