Sidor

måndag 6 juli 2015

Gud vad man är/varit babybubblig.....

Låg förresten här om kvällen igen när jag inte kunde somna om efter en matning och kolla lite bloggar och instagram och insåg Guuuud vad man har noll koll asså..... Gynnings nya dotter är redan 1, känns som om den första kom nyss och Bingo och Katrins lilla Ringo så stor!! Och så den där Rambo, ääälskar namnen!! Och såååå söta!! Alltid gillat den familjen så himla underbar och rakt ut!! Alltid gillar Gynning också, sen BB, och Schulmanfamiljen så härlig!! Har ju haft både Carolina och Alexander som programledare i program jag varit med i, så galet trevliga privat och när man hejar på stan och sådär alltid sååå snälla, och Bingo fick jag kontakt med redan som 17-åring, ojoj..haha.....men måste säga att min "bimboperiod" var en utav mitt livs roligaste tider!!



Men vilken dålig koll man har asså på bloggar och sånt nu för tiden, har väl aldrig haft rutin på någon blogg egentligen men på instagram som är så lätt har jag nu klickat i massa blogg och podkändisar för att få lite skoj update när man väl hinner scrolla......tog blondinbella, Gynning, Schulmans och massa mer som kom upp bara, de e skitbra de kommer upp förslag, klick klick klick följ följ följ!! Instagram e ju super för då slipper man komma ihåg vilka sidor man ska gå in på, de kommer ju bara upp i flödet......är expert på att följa konstiga keramikfolk världen runt men Sveriges kändisar har jag missat tyvärr men nu så lite "koll" och inspiration att till exempel kunna tjäna pengar bara på "den man är" eller asså de är ju inte lata eller så, men tänk vad kul att tjäna pengar på att poda, blogga, instragramma, mm...... Media är himla intressant, folk är ju nyfikna och kommer alltid att vara..men därav också lägga sig i och ge negativa kommentarer och det är ju mindre skoj....


Oj, har nog många gånger i mångas ögon kanske varit en väldigt "kändiskåt" person, jo det var jag väl med när jag var ung ett bra tag på sätt och vis, jag ville bli typ nya Silvstedt men av någon konstig anledning har det bara blivit så med massa kändisar och tv och grejer pga min enorma sociala förmåga och många gånger bekräftelsesökande absolut.....men av någon konstig anledning också så blir det bara massa kändisar runt om i livet med.....världen är ju så liten...... En gång satt vi hos Stefans kompis så kom någon in och mitt i allt förstod jag; -jaha, det är dedär som är Björn Borg mitt framför mig, en annan gång; "oj just det, ditt band är ju ganska så känt ja, nu förstår jag varför det är så mycket folk här säger jag till Gene Simmons som jag satt och skålade med...... Och en gång i USA i en trädgård pekade killen vi bodde hos över till grannen och sa; Han som sitter där på terassen det är George Clounie, haha..... 


Björn var världens trevligaste och hans fru Patricia också heeeeelt underbar!! Stefan är kompis med hans son det var så vi träffades.. Var tvungen att knäppa ett kort och mmsa min pappa för han skulle tycka det var så kul att jag satt där med självaste Björn Borg och ja det var ju himla kul faktiskt tänk vilket proffs han är!! 

Gud Stefan är kompis med så himla många "riktiga kändisar" till exempel barndomsvän med Foppa.... Ett tag ville jag också bli riktig kändis, ja men typ som Björn Borg, Gene Simmons, Fobba och sådär.....men det gick inte så bra, haha......nu har jag släppt det och lever mest för familjen :) Men jag tror fortfarande att en dag kommer jag kommer bli en väldigt känd och erkänd konstnär och författare, ungefär lika känd som Astrid Lindgren, ja man får väl drömma :) Gud jag har nog inte släppt det förresten när jag väl känner hur kändiskåtblodet strömmar i kroppen nu..... Guuuud jag vill bli kändis!! Jättekänd vill jag bli!! Men inte på att ha stora bröst som spränga och vara med i dokusåpor, nä jag vill bli känd inom det kreativa!! Det vore jättekul!! 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar