Sidor

onsdag 6 maj 2009

Pyramider i sikte.


Mamma har bokat en till Egypten i mitten av juni! Åh, vad kul! Har aldrig varit där, har ni? Gud vad jag längtar! Vi ska till ett ganska stort ställe som heter Hurghada. Där ska det visst vara väldigt lätt att snorkla ibland vackra tropiska fiskar och koraller, tänk vilken upplevelse. Sen så ska vi ju såklart åka iväg och kolla på pyramiderna, och det blir nog verkligen en upplevelse, det också. Och tänk kamelerna, åååå tänk allt!! Jimmy, Jennys kille följer också med oss! Det kommer säkert bli en superduperresa!!

3 kommentarer:

  1. Halloj! Hurghada är ett paradis, det är otroligt vackert där. Absolut kommer ni att kunna snorkla i det klara vattnet. Ni kan även åka ut med många båtar som säljer "snorkel-utflyckter" för en väldigt billig peng. Blir sugen på att boka en resa dit med min man nu igen. Kram på dig! Ronja

    SvaraRadera
  2. Nää,nuu..man blir ju avu..nej men,nuu*xr#r*z,håller jag på o skriva fel också!Jag menar:man blir ju jätteglad;-),:-)Det blir minne för livet för Dig.
    Pröva på där nere en över 4000 år gammal,Egyptiskt dryck(visserligen kommer den från Babylonien ännu tidigare)men blev känd just i Egypten.ÖL-särskild veteöl.Skall intas iskallt.
    -Historikerna påstår att pyramidbyggarna levte på bröd och öl!
    -Kan det vara Tutankhamonmask i bilden?Vilket som:ni är kuslig lika!Låna en sån mask(souvenier) i Egypten o ta en bild:-)
    -Ja,a.Din intensiva skaparsjäl kommer o få näring lång tid framöver från den resan.-Bara tanken att knalla in i historien a 4.500 år bakåt är hisnande.(-Har varit på andra sidan Nilen/Suez.I Israel,vars historia är parallel).
    Bon Voyager
    H
    P.s -Om Du lyckas hitta en sockerbit stor"sten" av pyramiden där så skulle jag bli jätteglad över den;-)
    dito

    SvaraRadera
  3. Åh, vad härligt allt låter. Och vad kul med snorkelutflykt Ronja! Krmar till er med!

    SvaraRadera