Sidor

söndag 3 maj 2009

Nu eller aldrig!!

Ikväll är det söndag, helgdagarna har varit fina. Har träffat rara Sara nästan varje dag, som fyllt upp dem med en massa goda, vackra stunder.

Allt känns allmänt bra men.... Magen....

Magen växer sig bara större och större. Dax att göra något nu, nu innan det är försent. Nu innan sommarn, den riktiga sommarn, innan bikinisen, innan minikjolarna, innan nakenheten och innan det är försent att göra det innan det. Innan gravidmagen kommer och sätter fast sig där! Nu alltså, NU! Jag känner mig skitfet, jag får börja imorgon, på allvar. Shit, vad jag har käkat, massor med onyttigheter, massor med rena hälsofarer, och jag har inte käkat lite heller, jag har inte käkat det två gånger i veckan liksom. Skitkass mat, snask, fett, och sötsaker precis varje dag, den senaste månaden, tror jag, om inte längre... Har förslappats på köpet också.
Nu är det nog!
Det blir att ställa klockan på 06:00 och morgonjogga varje morgon innan frukost! Frukosten får bestå av en grov skiva bröd med en skiva kalkon, två skivor gurka, en mugg hälsofil, och ett kokt ägg. Lunchen får bli en sallad, middagen en måltidsersättning. En sån där äcklig påse med pulver i, eller en bars, dom är iof ganska ok. Kan vara goda att ta en kopp kaffe till. Har tillomed varit och köpt en detoxkur, den ska man dricka i 20 dagar för att rensa ut kroppen på alla slagg-äckell-grejer som kroppen sparat på. Får köra en månad nu så blir jag nog klar till första juni typ. Det finns inget värre än att känna sig tjock på sommaren. Usch! Det är nu eller aldrig, om jag ska klara av att vistas ute i sommar.


Det är bara att skylla sig själv. Men jag är optimist. Imorgon börjar jag mitt nya liv. Inte en godisbit eller någon annan onyttig bit på hela maj. Den saken är klar.

3 kommentarer:

  1. Lina, Lina, Lina. Du är så söt ibland. Sist jag såg dig tyckte jag verkligen inte du var tjock som du så väl beskriver dig vara i din text här. Du har ju formerna på rätta ställen och du har en fantastisk kropp. Någon som helst uppseendeväckande mage måste jag också ha missat. Mvh. Wille

    SvaraRadera
  2. Hej Lina! Jag förstår dig. Ibland kommer man in i riktiga skräpsmats-perioder. Veckorna bara går och går. Sen ställer man sig på vågen och... ojdå! Lycka till men ta det lugnt. Bränn inte ut dig. Jag tror ändå det inte är så farligt:D
    Kram på dig! Ronja

    SvaraRadera
  3. gå inte ut för hårt, det håller sällan i längden.

    ät sånt som du tycker om, ersätt de dåliga fetterna med nyttiga o njut i vårsolen!

    PUSS O KRAM<3

    SvaraRadera