Sidor

söndag 17 maj 2009

Barfota utan strumpor och skor.

Det blev en lugn och skön dag igår, som jag hade tänkt. Gick och la mig redan vid tio. Skönt. För imorse vaknade jag vid åtta och har nu redan hunnit tvätta och städa iordning hela lägenheten. Det var väl inte helt huller om buller direkt, men ibland får man ta sig ett "stor-röj" på några timmar och tvätta både golv och sängkläder. Allt känns genast mycket fräschare och skönare då, och när man ska krypa ner i sängen som är på söndagskvällen, för att vakna måndagsmorgonen där allt är på sin plats och bara känns sådär allmänt ordningsamt liksom. När man städar hemma känns det som om man städar upp lite i skallen också, håller ni inte med mig? Men det är lika roligt varje gång jag springer upp och ner från tvättstugan, jag gör det alltid barfota. För mig en självklarhet. Vem orkar ta på sig tofflor eller skor varje gång man ska ner och ta in eller ut med tvätt i flera vändor på några timmar? Men för alla gamla ordentliga i min trappuppgång är min självklarhet en chock. -Lilla vännen, har du inga skor på dig? Jag säger att jag ska ju bara ner till tvättstugan en sväng. Då ler dom och säger: Ja, men ändå, inga skor... Haha, fast det är faktiskt en speciell grej med mitt barfotabeteende. Jag är och har alltid varit lite väl mycket barfota kanske. En gång åkte jag tillomed till Öland barfota, jag går alltid barfota ut med soporna, och som ni ser på bilden är jag på väg in i ett köpcenter barfota. Jag älskar att vara barfota, och råkar jag ibland ha skor på mig är det sällan jag använder strumpor också. 

13 kommentarer:

  1. o jag tänker nypa Dig i rumpan kickelikuckeli..o ta en underbar promenad på Söderns höjder..minsann.-Bjuder på fika i hängmattan där.-Det finns en fik där man kan göra det;-)

    SvaraRadera
  2. klä av dig helt naken fis helt
    men sätt alldrig kläder på dig mera
    du ska bara vara naken fis
    från upp till tå från med nu
    tills du dör
    efter dt ska du gå till
    skogen där ska du bara gå hela dasn+ natten
    dag och natt
    sen ska du såva åxå i skogen naken fis åxå
    lägg dig i vatten i skogen efter det gå du upp sen ska du lägg dig ner i backen där alla jag kann bit jäl dig i hallsen så att du dör
    efter det kann alla jur ät upp dig helt
    så att du fins inte mera kvar
    du fis i jurens mage
    hela dig
    så är det du kann börja med det nu på
    en gång nu genast med det nu
    alla kläder kann du bränn utt först
    sen kann du gör det andra såmm jag skriver

    SvaraRadera
  3. Det här tyckte jag om att läsa,för jag tycker det är väldigt vackert med tjejer och kvinnor som går barfota,både helt och i öppna skor.

    SvaraRadera
  4. jag är en 25årig flicka som aldrig går barfota i alla fall inte ute.det ser ovårdat ut att göra det.du kanske har nagellack också ännu värre.jag har alltid strumpor och sandaler.

    SvaraRadera
  5. tja jag är en 19årig tjej som nästan alltid går barfota.jag använder också nagellack.det verkar ju störa dig 25åriga flicka. töntigt.

    SvaraRadera
  6. tja jag är en 19årig kille som nästan jämt går barfota.det finns tjejer som glor väldigt mycket på fötterna.men det skiter jag i.fötterna brukar vara rätt skitiga ibland.men jag orkar inte tvätta dom.jag är också långhårig vilket retar en del

    SvaraRadera
  7. hej jag är en tjej på28 år.jag tycker du borde skämmas att gå barfota och inte orka tvätta fötterna usch.du verkar inte heller orka klippa håret.du borde tvångsklippas och tvaga fötterna.själv går jag aldrig barfota det finns faktiskt skor och strumpor.

    SvaraRadera
  8. hej jag är en 25 årig flicka.det stör faktiskt mig när jag ser någon som går barfota.särskilt om det är en ung tjej med nagellack.och om någon har smutsiga fötter.det ser väldigt ovårdat ut.långt hår på killar är också väldigt fult.så jag tycker ni skall klippa håret och använda skor.

    SvaraRadera
  9. skärp dig 19åriga pojke jag är en 25årig flicka.du borde orka tvätta fötterna i alla fall annars kan jag komma och hjälpa dig och kittla dig under fötterna.klipp håret

    SvaraRadera
  10. hej jag är en 28årig flicka igår såg jag en ung tjej kanske 18års åldern som gick barfota inne i affären.jag följde efter henne och vid ett lämpligt tillfälle sa jag att jag skulle titta under hennes fötter.då passade jag på att kittla henne.hon var fruktansvärt kittlig.jag sveddade även henne under fötterna som straff för att hon gick barfota och var svart under fötterna.

    SvaraRadera
  11. tja lägg aav jag blir gaalen när jag läser det du skrev 25 åriga flicka.du verkar vara en retsticka.mig skulle du aldrig få kittla under fötterna.för jag är jävligt kittlig.jag tänker inte heller klippa håret detskall vara långt

    SvaraRadera
  12. tja lägg aav att kritisera.du skulle aldrig få kittla mig under fötterna jag är så jävla kittlig.jag tänker inte klippa mig

    SvaraRadera