Sidor

torsdag 4 november 2010

Jag är inte ledsen mina vänner! Det var tråkigt att lämna alla bara, men det var lääängesen....

Och det var när vi lämnat huset vi fick Colombia i våra händer! Jag och Julia i Djungeln.
Vi var där nästan en vecka innan Sverige, det var då äventyret började!
Jag har så mycket att berätta! Men först tuuuuuusen tack för alla underbara kommentarer
på inlägget nedan, det bara öser in:) Ni är sååå fina. Det var ändå ett spel, och jag är ju som sagt ingen spelare, hehe:)

22 kommentarer:

  1. Fysjutton va tråkigt att du åkte ur Paradise ändå!!!!! DU GJORDE VERKLIGEN HELA PROGRAMMET! TA ÅT DIG AV DE!!!!! Du ska me veta att du och Emanuel var så söta ihop! Puss Emelie

    SvaraRadera
  2. SUCK ÄR BARA MITT ORD! Du var finast. Puss

    SvaraRadera
  3. Hej Lina!

    Började kolla på Paradise hotell när mina vänner berättade att det hade kommit in en super rolig tjej där. Kollade första avsnittet med dig på reprisen och har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Jag håller ändå med alla dem som skrivit att du var för fin som människa för att vara där, men måste säga att de är synd att inte ha sitt lilla kvällsnöje med dig kvar. Har du lust att ta en fika med mig och mina vänner någon dag i stan? Vi känner ju dig inte men vi skulle så gärna vilja träffa dig om du har tid? Jätte synd att du åkte ut!! Trodde du och Emanuel skulle vinna. Nu får jag sticka vidare halv åtta på kvaäälen istället :-(

    Kram Linda Olsson

    SvaraRadera
  4. Jag menar inget illa nu Lina. Jag tycker ärligt att du var den skönaste människan i PH. Du bjöd på dig själv till 100 % Vilket du även gör nu när du skiter i om folk tycker du är mullig, med tanke på bilden. Mullig men störtskön!

    SvaraRadera
  5. Lina, detta är en avundsjuk människa som vill verka snäll! Du är smal! Sara

    SvaraRadera
  6. Är det PH-emelie som kommenterar ?

    SvaraRadera
  7. Dom två bästa åkte fortfarande, vad du än säger, men bra att du är glad ändå!!!!

    SvaraRadera
  8. Den underbaraste glädjespridaren fick ikväll lämna hotellet. Dagens avsnitt var som en begravning. Jag tror många tittare grät med dig ikväll Lina. Puss Vikor

    SvaraRadera
  9. UNDERBARA LINA DU VAR BÄST! Ville bara säga det!

    SvaraRadera
  10. Faan vad skönt att du åkte ut!

    SvaraRadera
  11. fredrik johansson5 november 2010 kl. 00:06

    till att börja med vill jag säga tack till dig och din blogg. man kan läsa den när man mår dåligt, när man är glad. den är som fastgjuten bland favoriterna helt enkelt!

    tänkte bara säga att du är en grym förebild som verkar ha en underbar inställning till livet! du verkar vara en underbar människa inifrån och ut. hoppas innerligt att du tar hem parallel hotel och kommer tillbaka.
    stora lyckönskningar till dig // fredrik johansson

    SvaraRadera
  12. Din och Emanuels kram var det vackraste jag sett i TV efter Titanic typ.

    Fia

    SvaraRadera
  13. Du gav inte bara tittarna all denna enorma glädje och alla dessa skratt!

    Du gav oss också genuina tårar, vilket endast tyder på att du är sann och har ett stort hjärta. Bitter var du inte heller.

    Förstår att du blev tillfrågad så många gånger, läste om dig i Expressen.

    Produktionen måste blivit oerhört tacksamma när du ångrade dig. Helt klart det bästa som hänt förnedringstv genom tiderna.

    Kolla upp emot himlen imorgon, jag lovar solen lyser över dig. Du är flickan med gloria.

    SvaraRadera
  14. Lina Hellqvist - Gift dig med mig!

    SvaraRadera
  15. Hej Lina! Härligt foto på Dig med dina tofflor som Du gillar så mycket. Programmet blir tomt utan Dig Hoppas att Du kommer tillbaka.

    SvaraRadera
  16. Älskar Dig!!! Tyvärr är jag inte ensam om det.

    SvaraRadera
  17. Hej vackra Lina, fasiken att du åkte ut... jag kikade in i din blogg för länge sen innan du klev in i tv rutan, hittade dig då av ens lump via blogspot på grund av att jag oxå bloggar där.. Älskar din konst och ditt budskap, kommer du sälja något av det du gör?

    kram Evve

    SvaraRadera
  18. Programmet är förstört! Mycke synd när ändå årets blev något som t.om jag följde... Du som påpåekat linas vikt verkar lika äcklig som den där Johannes.

    SvaraRadera
  19. Håller med Evve till 1000. Ditt budskap och den människa du är finns det få utav. Sen att du får en kille att gråta är inte många som kan. Mvh Charlotte

    SvaraRadera
  20. De två bästa fick åka "inget mer med de!" Som du brukar säga. Ni var de bästa på riktigt, de tycker alla som har hjärna och hjärta. Kan inte du göra ett eget program? Ett underhållningsprogram! Snacka höga tittarsiffror! Att Ado kunde välja bort dig var ruskigt lågt. Kram

    SvaraRadera
  21. PH tappar nu många tittare!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  22. Jag kommer lätt sluta titta nu om du inte kommer tillbaka? Undrar också varför du inte ställde dig vid Emanuel?

    SvaraRadera