Sidor

lördag 6 november 2010

På tåget till Gbg!!! Och riiktigt lycklig,

inte bara för gårkvällen/natten var så underbart fin och rolig, utan för om ca två timmar kommer Jenny, Jimmy och min älskade Milla och möter upp mig så jag får pussa och krama dem igen!!! Ååååh, vad jag längtar!!! Känns som miljoner år sedan vi sågs!! Och sen imorgon hem till resten utav familjen, som jag längtat asså, ååååh!! Uuh, jag är lite bakis med, men gårkvällen var helt underbar, så jag ska inte klaga!! Och jag lovar er, (dedär inlägget nedan) jag tänker inte sluta blogga!! Väldigt härlig sysselsättning såhär på tåget ju! Jag ska berätta om gårkvällen snart, och träffade så många vackra människor som jag verkligen hade saknat såååå himla mycket!!! Ska bara sova nån timme nu, även om jag hade världens skönaste sömn, och sov ganska många timmar, är jag trött.. Gääsp, men jag åkte hem och somna hos mitt ex typ, eller nu förresten älskling, ja det var ända så gosigt, somnade i hans famn, vaknade och sov så sött, ja det var sååå mysigt, min älskling och jag! Puss, puss, puss till världens finaste er!!

9 kommentarer:

  1. Älskling och du???????????? Är du inte singel????????

    SvaraRadera
  2. Vem är den lycklige?

    SvaraRadera
  3. emanuel är den lycklige, dom är förlovade hörde jag från min vän som träffade dom igår..

    SvaraRadera
  4. En till här som undrar....

    SvaraRadera
  5. Sötare som ruffsog;-)

    SvaraRadera
  6. Hahaha, nej, nej, jag och Emanuel är absolut inte förlovade, lite skämt på fyllan sådär och sover tillsammans gör vi inte det heller!! Jo, jag är nog singel, jag ska berätta om allt dedär snart, det är en lång ganska komplicerad kärlekshistora... Hehehe, verkade visst bli mycket intressant:) PUSSS!!

    SvaraRadera
  7. Jag minglade lite med dig på Entourage i fredags, och då såg jag din jacka. <3 ahhh den är helt underbar ska du veta!!!

    SvaraRadera
  8. Lina Lina, färgstark och glad!
    Du har fått mig att bli glad, även när jag mått skit.

    Tack gode gud att du tackade ja, till Paradise!

    Fast fan att du åkte ut.
    Paradise är ingenting utan dig...

    Du är en fin person.

    Kram

    SvaraRadera