Sidor

onsdag 3 november 2010

Den här målade och mailade min lillasyster och fick mig så glad igen :D

9 kommentarer:

  1. Är ni konstnärer hela familjen? Anne

    SvaraRadera
  2. Ett kors runt halsen som Gynning, gråta på bilder som hon, din familj ska vara "konstnärer" som hennes, dokusåpa som henne, utvik, silikonpattar, riviga kärleksförhållanden,din fjantiga vernissage du pratar om som hennes,blogga, skriva bok som henne............... Sluta försök att vara en kopia var dej själv istället.


    P.S. Vi väntar fortfarande på parfymen!!!!!

    SvaraRadera
  3. Du måste ha blivit jätteglad Lina! Hon vet verkligen vad du uppskattar! Puss Helene

    SvaraRadera
  4. Hej Lina!
    Va duktig din lillasyster är, går de bra med dereas bebis också?
    Kram Lisa som kollar in varje dag :-)

    SvaraRadera
  5. Ja, jag blev verkligen jätteglad!! Hon är så duktig Jenny! Min fina, fina lillasyster! Ja, det går jättebra med Milla, hon växer så snabbt och kan snart gå, så det är jättekul! Och till dig Anne, jo alla barn och mamma är vi faktiskt mycket för allt möjligt skapande, men min storasyster och mamma är riktigt duktiga på just sådant svårt som realistisk konst. Pappa målar dock inte så mycket mer än att han helt plötsligt kan komma på att vår ytterdörr ska vara knallblå och typ överraska mamma, haha, som blev heeeeelt galen när hon såg detta förra sommaren. Och där hade pappa stått med sandpapper, målartvätt, flera lager med den finaste färgen han kunde hitta.. Stackarn! Så mamma fick säga till honom att måla den vit igen som huset är typ PRONTO! Och han som trodde att mamma skulle bli så glad:( Men, men det löste sig:)
    Sedan till dig som håller på att snacka om att jag typ försöker vara som Carolina Gynning vet jag fortfarande inte vad jag ska säga mer än att jag är mig själv och försöker verkligen inte vara som henne. Jag förstår att du drar dina likheter hit och dit, men jag tycker vi är väldigt olika, även om jag gillar henne väldigt mycket.. Kreativitet och skrivande sysslar väl var och varannan människa med idag.. Många kramar till er alla!

    SvaraRadera
  6. Usch! Jag blir ruskigt irreterad på dig som tror att Lina försöker sträva efter allt som Gynning gör! Då känner du inte Lina överhuvudtaget! Blir så trött på alla avundsjuka idioter i detta land!
    Kram Tina

    SvaraRadera
  7. Hej där! Lina du och Carolina Gynning är lika på många sätt, och det ser jag inget negativt i. Ni har en stor dos energi, pratar högt, tar mkt plats, ni är kreativa, känslosamma, och driftiga! Antingen sticker sådana starka personer som er andra människor i ögonen, eller så blir ni älskade. Jag känner inte dig personligen, men talar utifrån det jag ser här på bloggen och vad jag sett på PH. Ta åt dig av att denna avundsjuka människa säger detta, för det är bara till din fördel. Jag tror både du kommer långt i PH och i framtiden. Kämpa på! Jag älskar nämligen själv Carolina, följer hennes blogg och nu även din. Vore riktigt kul att få komma på din Vernissage? När är den? Jag heter Hanna, är 29 år och bor i Vasastan med min pojkvän som jag varit förlovad tillsammans med i hela 10 år nu. Vi skulle gärna komma båda två om det funkar? Säkerligen är vi också spekulanter för vi har inga rosa väggar dom dig, utan vita, hehe.. Vore så tacksam för ett litet svar! Kram på dig! Hanna

    SvaraRadera
  8. Ja, "isch usch" som jag brukar säga till Milla när ngt inte är bra!

    Precis som att Lina och jag hade vetat att Gynning målade, när vi vuxit upp med det. Kreaktiviteten kom liksom med modersmjölken. Vår mamma har ju alltid målat, långt innan Gynning ens var påtänkt.

    Löjlig kommentar ärligt talat... ;)

    Kraam
    Jenny

    SvaraRadera
  9. Hej Hanna! Vad kul att du gillar det jag målar och bara ser det som en positiv sak att folk ska behöva hålla på och babbla om att jag försöker vara som henne:) Usch, jag vill inte vara ngn människa som sticker andra i ögonen, men man kan ju bara vara sig själv och inge mer med det. Du är givetvis varmt välkommen på mitt vernissage, men exakt datum har jag tyvärr inte än.. I mitten på december iaf:) Vad trevligt och fint att ni varit förlovade så länge, vissa är bara som gjorda för varann! Och mina målningar passar perfekt på vita väggar eftersom de är så färgstarka de flesta!! :) Kul att du gillar bloggen och det jag skapar!! Kraaaam! Och ja, som Jenny säger mamma har målat som barn, och redan som äldre tonåring gjorde hon en tavla som fick hänga på Moderna :) Hehe, skryt, skryt kanske..men sant! :)

    SvaraRadera