Sidor

fredag 2 juli 2010

Det kanske är så att jag kan få vem som helst att gapflabba iallafall:)

Älskade sötnosar, ni vet, ni mina vänner säger det till mig hela tiden hur rolig jag är, (och ni som inte känner mig) kan jag tala om för att ja ibland kan vara en riktigt härlig pajas, kan liksom underhålla människor, och verkligen få de till asgarv! Och då menar jag asgarv! GAPFLABB, skrattanfall, ni vet.. (inte för jag vet hur jag riktigt gör men;) Hahaha, jag sitter här och skrattar för mig själv nu också! Ok, till sak, det är nog så ändå att jag är lite bakis idag, för just då när jag är bakis blir jag som sjukast, jag skrattar och säger saker heeeelt rakt ut! Så var det nämligen så att idag när jag gick hem från min kära keramik så hoppade jag in i Näsbyparks lilla köpcentrum och in på Sabis för att köpa mig en burk Loka och en Kexchoklad. (och nej sara, ingen fanta och tvix, hahaha) Sorry, nu tappa jag bort mig igen. Jag råkar iallafall springa rakt in i självaste stadsminister Reinfeldt, liksom rakt in också, så att våra kroppar kommer mycket hårt nära varann, hahahaha, och det jag ropar högt rakt ut: -Asså, oj förlåt, såg dig inte, men ååååå!!! Det är ju du, Fredrik!! Vad fin och härlig du är! Han blir lite stel och tackar, då jag försöker rädda situationen med: (ännu högre) -Assså, jag raggar inte!!! Jag vet att du är gift, jag vet att hon heter Filippa tillomed, etc,, asså jag menar vilken bra och härlig stadsminister du är! Och han kan verkligen inte hålla sig längre, inte hans livvakter heller, de garvar ihjäl sig alla tre!! Hahahahaha! Sen frågar jag om en härlig bild utanför och han svarar med fortsatt skrattande röst: - Självklart! Hahahaha, så tar vi en liten trevlig bild och så tackar vi varann artigt och går olika håll..... men det jag hör är att alla dessa tre härliga män fortsätter och skratta!! Hahahahahahaha! Ni kanske har rätt mina vänner, jag kanske kan få vem som helst till gapflabb:) Och hmm, jag tror nästan han är värd min röst nästa gång, asså han var så hjärtlig, vi skrattade liksom tillsammans på ett mycket härligt högt sätt;)
Hahahaa, puss och kraaaam. Hioppas ni har en fin fredag!

8 kommentarer:

 1. Blir galen på alla bilder med kändisar hela tiden, tror du att du är så cool????????????????????????????????????????????? Patetiskt!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 2. HHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!! BARA DU LINA KAN GÖRA EN SÅN SAK SOM ATT SPRINGA RAKT IN I STADSMINISTERN! Sara

  SvaraRadera
 3. Jag tycker personligen ni ser ut som ett ganska passande par så varför inte ragga lite? Frugan har väl väninnor att umgås med ibland. Hehehe skrattar Alexander

  SvaraRadera
 4. Vem vart på bilden ? Han är lik vår stadsminister ! Om det är Fredrik kan du hälsa att han inte ska vara orolig för valutgången i höst ! Han ser ju så trevlig ut så bara detta kommer att räcka till en valseger !

  SvaraRadera
 5. Han ser precis ut som vår stadsminister ! Om det är han,kan Du hälsa att valutgången är redan klar! - Fredrik vinner lätt med sina rådjurs- ögon. Föresten är han rätt charmig också !

  SvaraRadera
 6. Det stavas statsminister. Inte stadsminister!

  SvaraRadera