måndag 23 januari 2012

Min helg..Hur mår ni?! Jag mår bra! Jag mår verkligen jättebra! Varit en väldigt fin dag, gick upp runt halv 7 imorse och var i Djursholm redan klockan 8!! Har ett mycket roligt projekt på gång där och familjen var så snälla, jag ska väggmåla i ett barnrum, gud vad roligt! Berättar mer om det sen!! Lovade ju en liten samanfattning utav helgen, och jaaa åh det ska ni få! Läs om ni orkar :)
Åh, vad fin den var helgen som började hos Kelly i fredagskväll med "2012-upprättelseåret-middag" Favorit företaget Cupcakesthlm stod för efterrätten, träffade Mikael deras ägare i fredags som verkligen var världens trevligaste göteborgare med världens sötaste baby och fru! Riktigt gullig cupcakefamily! Fortsatte ner emot Östermalm och mötte Johanna och hennes härliga kollegor på Riche, där de körde lite AW, jag och Johanna var dock tvugna att gå ganska snart för att hinna in till bolage och plocka med oss lite gott vin till Kelly. Bra med vin, enkelt och alltid uppsakattat, jag brukar alltid ge bort vin eller något som jag gjort i keramik eller målat, haha eller cupcakes ;)


Så kom vi in till Kellys gulliga lägenhet som är jättemysig! Åh, Mojjen! Vi kramades gott och skåla i lite bubbel, och skratta och skratta och skratta.... Thékannan var öppnad! Jag och Kelly har som egna, ja väldigt sjuka men fruktansvärt roliga "begrepp" för en hel del saker, preics samma humor och de nya vi kört med ett tag nu är "thémuggen" som vi kallar ett utav mina ex för eftersom han alltid satt och drack sitt vita vin vid i en themugg, en sån AIK mugg typ från en utav sönerna, ja när jag kom på spontanbesök sa han alltid att han satt och drack thé fast det stank vin och rök i hela lägenheten.. Jag kollade alltid på den där thémuggen och sa; -Men älskling, det är ju inte alls thé i den där muggen, det är ju vitt vin. Han svarade varje gånga att jo, ja det råkade bli så för att (ja, någon gullig ursäkt varje gång) Men jag led med honom, kramde honom hårt och varmt, pussade honom och stack till honom något fint, tyckte alltid så synd om honom, även om han inte var världens snällaste och trognaste man var han ändå på något sätt så snäll. Han sa att han älskade mig, var kär i mig, men det var nog mest en kärlek för det sexuella umgänget som oftast skedde strax tio minuter efter jag kommit in i lägenheten, har nog aldrig träffat någon så sextokig man... Men blev han lite lyckligare blev jag det, även om det bara var för stunden och kanske ingen riktig lycka, ja så mådde jag på den tiden.... Men den tiden är jag idag så tacksam för, den mannen lärde mig faktiskt väldigt mycket om livet. Idag är vi vänner men ses eller hörs nästan aldrig, bäst så.


Kelly lagade jättegod mat, en special köttfärs med curry i, Fredrik kom också sen, åh vad han är bra Fredrik, gillar verkligen honom! Och Johannas fina kille Alex kom också! Så roligt med den fina killen, de har ett underbart förhållande och hela Johanna blommar! Vi satt och drack, skrattade och pratade, så kom det några fler gäster senare. Blev en riktig fest hos Kelly, åh vad skoj vi hade!  Alltsammans avslutades med en sväng till Bistro. Eller avslutades och avslutades, bägge dessa utekvällar avslutades med lite rockmusik hemma hos Ängeln mig innan sömn, skulle kunna skriva så mycket om dedär, har aldrig sett en man som honom, men det blir så snurrigt då med alla känslor om jag ska gå in i dedär nu, men förstår ni att jag studsa lite när jag kom ut från hans port igår,  han är iaf världens snällaste och vi lyssnar verkligen bara på musik, hans fina gitarr och pratar.. Han är som en storebror för mig säger Kelly, och det kommer nog alltid att stanna där, men man vet ju aldrig vad som händer i framtiden:)
Så skulle Stefan som vi träffade på Noppes förra helgen också komma förbi Kelly med mitt pass och mitt kors som jag glömde där, jag glömmer verkligen alltid saker hos folk, de liksom bara far ur väskan :) Alla mina vänner har alltid små spår efter mig, och min syrra i Gbg har en hel påse full :) Kedjan till korset hade gått sönder, det var en ganska kass thaikedja, för min fina gick sönder där nere, men jag vill alltid ha på mig det så jag köpte en provisorisk.... Utan denna vetskap och bara för han såg att den var lite trasig går människan in på en fin guldbutik och köper en ny tjock jättevacker kedja åt mig...... Jag får typ panik när han står där och säger att han gjort det, visar så fin, men jag har så svårt för presenter. Sa att jag inte ville ta emot, att jag inte kunde, han vet ändå mycket om mig redan, vi har pratat några gånger i telefon, tillomed om känslorna till T.B.... Och jag hade bara kommit hem och somnat hos honom där förra lördan... Men han säger att han gärna vill lära känna mig, att jag inte ska känna tacksamhetsskuld, att det bara är presenter för jag är jag, att det kanske leder till fin vänskap och drar ut en jättefin presentpåse ur bilen, säger att jag ska gå in och öppna med tjejerna, och så säger vi hejdå.... Jag går in lite chockad. Visar Kelly och Joahnna, de skrattar av glädje och säger; -Men Lina, detta är helt normalt! Han gillar dig! Det är precis såhär du ska bli behandlad, tänk honom jämfört med thémuggen och alla andra snålisar du träffar!! ;) Så öppnar jag den lyxiga presentpåsen då har han köpt ett väldigt fint och dyrbart halsband från Swarovski.... Alldeles för snällt, men lite svårt att hantera.. Det hade ju bara gått knappa veckan..
Han ville gärna äta middag på lördan, men eftersom jag inte ville ha det mer som en "vänskapsdejt" föreslog jag, eller var det han, minns inte riktigt, men iaf att Kelly följer med, så gör vi det till en utekväll, men så hoppa Moses också med i sista minuten och vi hade det verkligen jättetrevligt! Stefan är jättesnäll! Kan nog bli en fin vän, verkar faktiskt vara en underbart snäll och fin person. Blev en riktig helkväll som började på Sturehof, blev så mycket skratt och skoj, vidare till Teatergrillen och Noppes, de andra blev trötta, men jag, Kelly och Kellys härliga kollega Dino fortsatte till Bistro, där blev de för trötta, men jag hamnade Rose.... Jag var trött igår istället ;)
Det hände väldigt många fina saker denna helg, och den var så glad, så glad och fin! Har verkligen fått så mycket ny energi, och min lilla krasch här i början på året är totalt som bortspolad! Jag har massor ny målarlust, jag vill verkligen ta tag i allt nu! Plugga massa härliga saker för en riktig regnbågskarriär! Jag har mängder med ny skrivglädje till böckerna, som jag suttit och precis skrivit klart ett nytt kapitel i, ett till min egna biografi som försvann i datorn "Heller gränslös än hjärtlös" Det blev väldigt känslosamt och svävande kapitel, därför har jag nog automatiskt lite samalt ihop mig själv så detta blogginlägg blev jätteformellt kommer jag på mig själv om nu.. Jag kan vara väldigt växlande sådär hur jag skriver och uttrycker mig, men jag kan ungefär skriva lika mycket som jag kan snacka ;)

Och det finaste av allt, Kelly tittar på mig i lördags när jag kommer till henne och utbrister; -Åh, Lina! Jag vill följa med till kyrkan! Kan vi inte gå till kykan jag och du?! Åh, nu ska vi gå i kyrkan! Gud vad underbart!
Och jag ska ta en liten festpaus, inte för att jag funderar på om det är någon fara för min att bli alkis för min del, är inte den typen, men ändå, nu vill jag träna upp mig riktigt ordentligt, ska träffa mitt finaste ex Morgan på torsdag, och han är ju som rena PT:n, kan allt och vet precis hur man gör för att se ut så eller så. Närlingslära och allt dedär är jag ganska duktig på själv, så nu blir det mängder med nyttiga grönsaker, massor friskt vatten, sköna promenader och härliga träningspass i vår, så drar vi till Åre och firar påsk, det låter bra! Jag tror att det är väldigt viktigt dedär att man verkligen gör det som man bestämmer sig för att göra, jag har inte vaknat till sådär egentligen på riktigt förrens nu känns det som, under hela 2011 har jag bara flängt runt, och säkert lämnat dehär landet 10 gånger.. Dock har det varit helt fantastiska resor, med allt från konst, historia och kultur i Barcelona, Rom och NY till lugn familjeresa i Grekland med världens finaste gudbaby till festligheter och glam i Miami, Malta och Ibiza, till jubel och höga skratt på Disney World i Orlando, och TV-inspelning i Thailandsdjungel med avslut råpartaj i Patong, ja nu är det nog dax att lugna ner sig lite, snurra mer i sin egen värld för ut i vida världen.... Har ju en underbar familjeresa att se fram emot i år, åh vad skönt känna detta lugn att man vill vara kvar i Sverige, hade planer på Paris i vår, en lång, lång tid, bosätta mig lite grann, tänkte flytta till USA i höstas, nu vill jag bara vara hemma. Satsa på framtiden.
Tiden är = inne! Shit, jag är 25 i år :) 
Oj, nu har det smattrat här igen, men kan verkligen skriva lika fort som jag pratar, får panik av att tänka emellan raderna... Men Gud vad jag babblat på asså,  Nalle bara sitter och tittar på mig, nu ska jag ge mig ut i snön och in till Balance!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar