Sidor

lördag 26 september 2009

Ååhhh, bebisen!!

Pratade med min lillasyrra nu, hon och hennes kille var och köpte en superfin och bra rosa barnvagn!! Och såklart att den ska vara rosa ju, finns inget annat alternativ! Så gulligt allt med dem, allt på rosa moln där, lyckligt kärt, glatt, sen denna ljuvliga graviditeten asså! Ooohwaaw!
Och den här måste man ju bara köpa till henne sen! Älskar Brio!


3 kommentarer:

  1. H(Hoo)(Hå) här hej.-Har varit med i 3 förlossningar(-den största underverken jag sett o varit med i mitt arma liv) o "separerat" dessa blodiga,skrynkliga,likvita,tuttegormande varelser från sin mamma genom att klippa av navelsträngen o lyft de till mamis bröst--o sett den ofattbara lyckan både hos lilla människan-som är till 100% en individ--och hos mamin??
    -Skulle vilja plåta dig när du har din i ditt famn o den första tuttelin;-)-Har en massa autentiska bilder av hela förloppet!-Den sista "ramla"in i mina händer.-Sköterskan hann inte med.
    Om möjligt var med i förlossningen!-De flesta "killar" är ganska skraja i den situationen.
    Var hälsad--Människan.
    H

    SvaraRadera
  2. Kära H, jag vill inget hellre än att vara med när min syster ska förlösa deras dotter till jul, men de har bestämt sig för att bara pappa Jimmy och personalen skall vara med i den stunden, och det tycker jag är ett fint beslut. Den lilla älskvärda familjen! Är allt bra med dig då, du är ju forfarande lite av ett mysterium för mig? Och du har alltid lika skojiga saker, andra djupare saker att berätta för mig! Alltid lika skoj att läsa det du skriver! Kram H!

    SvaraRadera
  3. Kära Lina.H här.-Jag kommer nog att förbli ett mysterium!
    -Du skulle bara veta hur mycket jag har "smakat av" livet..såsom det kallas;-)= ungefär såsom Du lever Ditt med många bollar i luften.
    Ju-Din person(-förstås varför?)gör att att jag-pga någon anledning-tycker om Dig!
    -Nästan som att läsa Michel Angelos.>Picassos,Hemingvais..
    Jag menar-Du drar Dig inte o vara "naken"dvs vara Du! Men det är inte därför jag tycker om dig.(-det svåraste efter en total tystnad!!!)..
    Med ett par ord:har födds,vuxit upp,levt i en sån miljö.-Tycker om Dig o Ditt,-Kommer o skicka en konstverk till Dig som är gjort med tanke på Dig(-sommaren -08);-)-Det är en snidesgrej som jag önskar Du avslutar."Hon" heter"En dans" allt en "Flickans dans"--o.k;-)H

    SvaraRadera