lördag 22 november 2014

Åh, vilken mysig lördagskväll det blev.....

Och så fick man lite härlig tid att ta en låååångdusch med hårinpackning och sånt som man nu tycker är lyx som mamma och gravidtrött, måla sig lite och bara mysa..... Jocke och Jelena kom och vi lagade lite smarrig kyckling, mest Stefans faktiskt, och den blev himla go!! Jag och stefan kom på i affären att vi testar att strö parmesan över kycklingfilén och sen in med grillad paprika och champinjoner, lite kryddor, god sås och lite ris, tomatsallad och mmm, blev så gott!!  Så åt vi och skrattade en massor som vi alltid gör i Jocke och Jelenas sällskap (ääälskar dem) och så umgicks vi alla fem lite för att Angeline skulle vänja sig lite extra innan jag och Stefan skulle på konserten. Fast vi visste ju såklart redan innan att hon älskar Jocke och Jelena, de är verkligen så goa med barn, men jag och Stefan har knappt haft barnvakt vid läggning än mer de hon verkligen känner, farmor tillexempel så vi ville ändå göra ett säkert "byte" haha....


Konserten var faktiskt jättebra, förstår att Stefan gillar Eldkvarn så mycket, riktigt sköna gubbar som verkligen är duktiga, roliga och oerhört musikaliska, låtarna sjunger fortfarande i huvudet :)


Och som vi visste gick det så bra med lillan, hon hade inte gnällt eller varit ledsen en enda gång, de hade lekt busat och gosat, och senare när hon blivit trött hade hon legat myst med filten i soffan framför tvn en liten stund innan de bar upp henne i sängen och somnade direkt utan ett minsta litet pip.... Åh, älskade Angeline så go hon är, och världens bästa mest kärleksfulla snälla barnvakter.. Jocke och Jelena sprider verkligen en sådan enorm positiv fridfull men också sååå rolig och härlig kärleksenergi, så jag kan verkligen förstå att Angeline är så lycklig med dem.. 

Vi fick dessa två så söta mms under kvällen, de sista när hon somnat så vi kunde vara "lugna" Men det var vi redan innan såklart, Jocke och Jelena - VI LOVE YOU!!

Sov gott och lika sött som Angeline alla där ute, puss och kram....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar