Sidor

onsdag 8 juli 2009

My lasagna al forno spenate!

Har gjort en underbar lasagne med bladspenat i. Gu vad god den blev! Åt precis en bit. Nyttig är den med. Lasagneplattorna är gröna och nån nyhet från Barilla tror jag, mycket goda iallafall:) Garnerade den med ost, tomat och lite phiadelphiaost. Vill någon ha recept är det bara att säga till!


Vad mat jag bloggar hela tiden, eller hele tiiiin som de säger där hemma jag kommer ifrån. Men jag älskar ju mat också, sen har jag ju ett utseende där efter, jag har alltid varit lite mullig, alltid lite, nångång väldigt mycket. Fast just nu håller jag faktiskt på att komma i ganska bra form, och hållt mig på samma vikt väldigt länge. Även om jag vill bli av med några kilo till. Men lagom mycket mat, och lagom mycket motion tror jag är det allra bästa, då behöver man inte tänka å mycket mera. Och visst kan man äta godsaker, bara man inte gör det jämt, även om man gärna skulle vilja.. Hoppas ni får en bra kväll allesammans! 

2 kommentarer:

  1. -Inte bara recept!-Tänk om kocken skulle hänga med receptet?-Kunde ta en mysdag.-Bastun finns på taket-hissen upp.Affärerna hissen ner.Och att Du tycker hitta några hekton här o var..är b a r a positivt!-Är bra o massera!
    Jag är så trött på denna-låt mig kalla det "spindelinvasion".Varannan skyldfönster vimlar av-den ena spinkigare än den andra-s.k modeldockor!!
    Inte undra på att stackars tjejer går med en rejäl ångesladdning där..usch!
    -Blir godis o glass,en skvätt grädde,Philadelphia,smööööör o kanske en skvätt mycket närande Cointreau.Och sen kutar vi 100 meter,eller hur;-);-)
    En "Pusilad" här;-) H

    SvaraRadera
  2. YesYes hit med receptet ;)

    SvaraRadera