Sidor

onsdag 8 juli 2009

I gräset.


Sitter här nere nu utanför mitt, en bit bort och äter sushilunch i gräset. Det är så gott va, mmm.. Solen lyser varm nu, men en tant här brevid en bit bort, också i gräset, fast på en filt, säger att vi får passa på nu, för om ett par timmar max kommer det att braka loss oväder igen. Själv ser jag inte många mörka moln, hoppas hon har fel, jag vill ju ha sol idag! Eller vänta det är ganska mörkt där borta förresten:( Tanter kan väder.

3 kommentarer:

  1. Se tanter;-)-De nosar väder på five-100 miles avstånd.-Troligen,när Du mumsa Din sushi -ca kl 11.45-kutade jag som en liten hare i Karolinska P till bussen.-Det regnade inte.-Någon hällde vatten över mig!Från en,eller flera hinkar.Jag var genomblöd..tom inne i skorna.De sa bara slurp,slurp,pladask,pladask när jag tog de raska,8,65m-eller mera-långa steg till den närmaste,förbannade bussen.Vart som en sköljd katt.
    Vart jättesur också.
    Hm.-Det finns sushi i Yasuraki.-Insåg att jag inte har gjort klart att att tanken vart ju att bjuda ;-)-Färjan går från--Nybroviken allt Strömkajen vid Grand.Kanadensaren fr Skansenbron.
    -Är fortfarande sur på "vädertanter";-)
    Kramizia H

    SvaraRadera
  2. Verkar helt sick att någon hällde vatten, stackare! Eller du måste mena att de var ett riktigt skyfall? Hoppas du har torkat nu iaf:) Kram

    SvaraRadera
  3. Nu känns det bättre.Tack vare tröst jag fick från Dig;-)-Har också torkat jeansen o dojorna kasta jag från balkongen.Skjortan har jag rivit i flisor.Slog in dörren.Rev mössan.Gormade ordentligt så att grannens jycke stack.-Troligen emigrerade ty den sprang ut ur huset med passet i käften!--O sen har jag surat på postiljonen.-Han skall byta distrikt nu.-Jajamen minsan;Jätte befiande o reagera lite då o då,minsann;-)
    Lina.Du är toppen.Du är den enda idag som har varit sååå rar gentemot mig.Äkta tröst får man --som Din Nalle.Du förstår.Pusselior på nunan Din;flera;-)(-hm. i natt kommer det oväder över Sthlm)
    H

    SvaraRadera