Sidor

lördag 2 januari 2016

Vi sov på 12-slaget i år :)

Haha, ja det är faktiskt sant......

Så mysigt med lilla Angeline i mitten som vanligt och som ääääntligen är frisk och stackars Daisy som var så sjuk..... Men nu ääääntligen också frisk!! Vi båda hade inte fått mycket sömn för de små liven natten innan men Stefans födelsedag blev jätteunderbar och mysig ändå!! Gott nytt år förresten!! Och välkommen 2016 med dina nya härliga utmaningar som ska göra mig till 3-barnsmamma, vi ska bygga ett hus och flytta in i och säkert massa mera spännande saker!! 

Vi börjar med några sista bilder från fantastiska 2015 - Stefans födelsedag nyårsafton - då vi på måååånga måååånga år sov igenom 12-slaget, haha....det var så skönt!!


Började morgonen med kalasförberedelser med den här lilla älsklingen, vi gjorde så fint och klabbs lite :) Så slog vi in den fina mössan hon valt alldeles själv till pappa, han skulle absolut ha en med isbjörnar, sååå fin från molo!! Egentligen en "barnmössa" men vad gör det!! Storleken var bra!!

Så blåste vi ballong och tände tårtan för att gå in och väcka!! I köket skulle han komma in och överraskas av tre fina "champagneskålar" i mässing, med fina nya glas i!!
Och så fina blommor såklart!! 


Efter massa mys och gos och lite lugnare lek då bägge men speciellt lilla Daisy var högfebrig gjorde jag iordning hummerlunch, mmmmm..... Västerbottensostgratinerat bröd, aioli och riktigt go hummer, mmmm..... Angeline som "tycker inte om röda arga spindlar" fick korv :) och vad kul att Stefan älskade sina nya skålar och i den minsta storleken var det perfekt att lägga hummern, så nyårsfestligt!!


På kvällen lagade vi god tidig middag, tänkte egentligen fira med Jojjo, Alex och Olga men eftersom vi inte ville riskera och smitta och var så trötta bestämde vi oss för lugna kvällar på var sitt håll istället och att ses så snart som möjligt ändå..... 

Hade egentligen tänkt att klä flickorna i fina klänningar men ville inte krångla på dem obekvämare kläder än deras sköna mjukisoveraller, och vad gjorde det, prinsessklänningskvällar finns det gott om!! (Och ett överskott på klänningar med här hemma, jag älskar att shoppa dem.....ska visa mina senaste klänningsinköp sen, sååååå fina) Vi lagade iaf lite festligare mat, skagentoast till förrätt och sedan smarrig hasselbackspotatis, oxfilé och rödvinsås...mmmm!! Tillomed febriga lilla Daisys aptit vaknade till :)  

Ja, vi hade verkligen en så mysig nyårsafton med familjen trots att vi var såå trötta och Daisys feber till och från så hög lilla älskling..... Angeline var också lite hängig fortfarande men så lycklig ändå världens sötaste glassälsklingar!! 

Igår tog vi det bara lugnt hemma så Daisy skulle bli helt frisk och idag vaknade dem bägge friskare än någonsin så vi åkte ut till firman i Nacka en sväng på lite ärende och därefter Siggesta Gård och kollade på hästarna!! 

Stefan så goooo i sin nya mössa!! Och träffade en helt underbar St Bernardshund!! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar