Sidor

söndag 10 januari 2016

En fin vecka att minnas......

Har nått sitt slut..... En fin vecka med pappa som fyllde år, en så kul minnesvärd husdjursmässa.... underbara samtal med Jojjo, en mindre underbar foglossning, duktigt kämp till att klara mina nyårslöften (la tillomed tillbaka prylar på en affär, och struntade att åka på en planerad loppis, bättre på bland annat tvätten!!) underbara nya ord från Daisy som kan säga Nalle och "lamp" med nu, haha..... Och Angeline började dagis första dagen från jullovet i torsdags och imorgon är det dax igen, hon hade haft så kul som tur var för hon var lite mammig efter jullovet på morgonen här och fick för sig att inte vilja gå först "vara hemma med mamma" men sen kramades vi hejdå ändå, gjorde ett försök och det mammiga vände fort, redan utanför dörren när hon såg snön hade hon annat i tankarna och sen hade hon hade sprungit in så glatt sa Stefan :) Skönt att vi är trygga med att hon har så kul där och trivs, det var väl bara en sån omställning när vi;  "-Nu börjar dagis igen" och kanske självklart att hon sa nä vara hemma med mamma....för imorse ropa hon glatt när vi klädde på; "åka daaaagis!! Samling" vi ba nä det är ju söndag idag älskling du ska vara hemma och lika glad för det..... Haha..... Och ikväll innan hon somnade låg hon och berättade om kompisarna och vad de gjorde, hennes favorit är Calle, och set förstår jag!! Världens sötaste roligaste lilla grabb!! Hade honom hemma här innan jul och lekte och hon var hos dem efter dagis en helkväll, de har verkligen så kul ihop!! Mamman och pappan är också helt underbara, pappan är våran duktiga arkitekt!! Förresten nu väntar vi bara på att bygglovet ska bli klart till förses huset, sen ska vi börja spränga och göra grunden och sedan börjar det underbara väljandet :) Igår var vi på Bauhaus en sväng och kolla byggmaterial, annars har vi mest varit hemma och lekt och myst i helgen....

Angeline och Daisy älskar som tur byggvaruhus, det gäller att "göra en kul lek" av allt sånt där annat som till exempel byggvaruhus man vill hinna :) 
Så finns det roliga bilar att åka i :)

Att städa ut julen var mindre kul, haha blev ett hav av barr över hela golvet efter granen och vissa julsaker har jag ännu inte hunnit få ner, och hanns inte med i måndags som jag egentligen tänkt.......ja det var lite för optimistiskt med barnen och med denna foglossning...... Lite bättre nu men i början på veckan var den helt hemsk!! Varit på MVC och får hem ett bälte på tisdag jag beställt..... Har satt upp ett nytt mål för "alla julsaker bort" senast onsdagkväll :) De hänger ju och dinglar lite var som helst i hela huset :) Inga kommentarer:

Skicka en kommentar