Sidor

onsdag 27 januari 2016

Åh så glömmer jag bloggen igen.....

Och dagarna bara flyter fram!! Men de fylls med så mycket underbar kärlek och lek och även denna vecka en massor nödvändigheter som "framsteg" i huset och i mitt "stoooorrens innan flytt och framtida sonankomst" haha, Gud vad vi röjer!! Tina hjälper mig på bästa sätt och vi har nästan rensat upp hela källaren!! Underbar den där strukturkvinnan, ja ni vet jag har ju en "struktur adhdkvinna" som hjälper mig att organisera och smarta adhdtips och sånt ibland, helt underbar!! Men det går inte så fort alla gånger då jag inte haft barnvakt till Daisy på snart 2 månader, inte lätt att ha med henne i källaren till exempel så går bara om hon sover, förut i några veckor hade jag ju sex timmar i veckan nanny och  "göra vad jag vill" typ haha, det var härligt och fritt men lillälskling är då mammig just nu.......typiskt säger de i denna ålder, ngnslags period de brukar gå igenom några månader innan ett och tyder bara på trygg anknytning och fullständigt normalt.....men jag får knappt lämna ett rum utan att hon kryper efter så det är lite meck ibland...... Var i Täby C här om dagen med då hon ville bli buren och inte alls sitta i tråkiga vagnen det var lite segt med magen i nästan 3 timmar men var tvungen att få gjort några små ärenden :) Åh vilken underbar helg vi haft!! Varit så mycket ute med barnen (tur vi passade på då hela Stockholm börjar bli till slask och tö nu) I söndags gick vi långpromenad på isen runt Haga hela dagen och avslutade med att Kjelle som fyllt år bjöd på födelsedagsbrunch på Haga Forum där tallrikarna lennsades av två glada galna barn Days och Nin, kolla haha.....




Stefan bygger snögubbe :) 



I lördags var Linda och Lars nere från Ö-vik med så himla trevligt men jag är så himla trött hela tiden..... Imorgon har jag MVC igen och ska kolla upp järnet och lite annat, har känt mig ovanligt trött den sista tiden, nog på grund av det jag varit så himla sockersugen med, usch snabb och så kass energi, verkligen varit mer sötsugen än någonsin i livet de tre sista veckorna, har ätit ngt söt nästan varje dag tror jag i snart 3 veckor......ja idag med.....blev en kaneldonut å kaffe på mc driven för höll på å somnade i bilen på väg hem från Ikea.....har bestämt mig för att sluta äta socker nu, usch mår då dåligt av det, och pigg för stunden absolut men sen trött efter en halvtimme igen BLÄ!! Nä detta fick vara 3 hemska sockerveckor men nu är det slut och hejdå till sockret på ett braaaaa tag, ja helst hela livet..........ibland önska man nästan att man fick diabetes för att ha ett själ att inte få äta det....... Men jag är starkare än så och SKA kunna stå emot ändå!! Hörde att krom var bra emot suget, ska kolla upp det!! Men jag har bestämt mig nu för att inte köpa en enda kaka eller godisbit mera, uuuuhh jag känner mig äcklad just nu sv allt som har med socker att göra!! Förresten......vi får ta bort några saker till på listan Max 20 prylar...... Köpte bland annat dessa flaskor jag tänkte ha olja och vinäger i på zara home på nätet, och denna härliga tvålpump!! Hittade bästa största tunga härliga i glas på HM home!! Funderar på att köpa till schampoo och balsam också, älskar när man får i mycket och snygga flaskor istället för alla fula i plast, vi funderar tillomed på att "bygga in" pumpar snyggt  i bygget!! Sett mkt snygga inbyggt på amerikanska inspobilder!! ÄLSKA Pinterest!! 



På Ikea idag köptes bara några nödvändiga plastbackar och de räknar jag inte in :) Och 5 nya "Läskig" som Angeline blir helt ifrån sig om de försvinner och nu hade vi slut på lagret igen.......jag fattar inte vart alla tar vägen!! Haha, tur att de går att få tag i och att hon inte valde ut något dyrt favoritgosedjur men nu måste vi försöka se vart hon tappar honom, han följer ju liksom med överallt med....... Daisy fick för övrigt en gul kusin till honom av mig idag på Ikea, haha....när Angeline fick syn på honom när hon kom hem efter dagis sa hon; "Oj, mamma den lite konstig, den till Daisy, den är inte min" hahaha....... Hon gillade inte kusinen :) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar