Sidor

fredag 29 januari 2016

Guldfredag!!

Ikväll ska jag sätta mig i verkstan och måla guldkanter på min kermik när barnen somnat, det är verkligen ett pillergöra och jag förvandlas till jordens perfektionist när jag gör det, inte ett drag med penseln får bli fel :) Och nu är mitt guldskal till datorn hemma med, blev sååå snyggt!! Och så har jag fixat helt klart i Daisys söta lilla prinsesspastell rum, ramat in dopbilderna i guldramar och satt upp i dophörnan, men jag för la hammaren för att jag skulle lägga den osynlig för henne så den sista kom inte upp...... Letat och letat, lika virrig som vanligt vet inte hur många gånger jag slarvar bort mobilen varje dag till exempel...... 




Och till lunch blev det en jättego mozzarellasallad toppat med lite jordgubbar, mmmm!! Älskar den kombinationen!! Känner mig redan fräschare sockerfri och har börjat dricka blutsaft för det var som jag trodde, kasst järnvärde..... I helgen ska vi nog bara vara hemma och ta det lugnt, skulle egentligen iväg på äventyrsbad idag med Daisys Gudföräldrar Jocke och Jelena men deras barn är sjuka och Daisy är med lite krasslig hoppas det inte blir värre tycker så synd om henne när hon är sjuk.... 


Kolla vad snyggt det blev på!! 

PS!! Tack babblarna för dagens hushållssysslor!! Ni är bäst!! 
Daisy älskar er!! Hon har börjat kunna koncentrera sig vid tvn en liten stund, jag sätter henne i en sacosäck hon blir helt nöjd lugn.... Ja, och vilka räddare ni är babblarna asså, ni gör verkligen så jag får i diskmaskinen, vikt tvätten och lyckas få på mig några kläder och skor innan det är dags att hämta på dagis, haha så seg på hemmadagar har nattlinne fram tills halv 3 typ :) just nu bor jag i Carebearsmyskläder från Cubus syrran tipsade mig om såååå fina!! Köpte allt, haha.... Var ju så billiga plus en kampanj, typ bara en hungrig per plagg och sååå sköna!! Ska visa sen, äääälskar ju krambjörnarna!! Här har ni mitt ben :) 


Och den där rosa med regnbåge på magen är ju min lilla "maskot" köpte en ny sån förresten innan jul till Angeline för min "riktiga" jag haft i alla år (ja den på bilden) gav jag bort till min väns barn lilla Erik när han föddes för några år sedan, åh lilla underbara Erik.....jag ville ge honom det finaste gosedjuret som fanns men de finns inte att köpa i Sverige så det fick bli att ge bort min egna men det var han såklart värd lilla älsklingen, och blev så glad när jag hittade en ny på loppis den har Angeline nu :)  Och på tidigare loppisar har jag hittat dessa underbara Carebears, skulle vilja samla alla, måste väl finnas på eBay och sånt med?! 



Den Erik fick blev förresten en riktig kändis då mitt spruckna bröst blev en ren världsnyhet haha..... Googlar man Lina Hellqvist får man upp sajter över hela världen och bilder på mig och den lilla regnbågsbjörnen haha..... Det var helt sjukt egentligen att något sådant litet kunde bli så stort, jag var med i tysk TV och allt möjligt konstigt.....blev också nerbjuden att medverka i en japansk talk show men hade inte tid att åka dit då och fick inte ta med ngn vän så kändes lite sjukt att flyga dit själv utan att hitta i staden eller ngt sånt.....annars brukar jag vara impulsiv men hade precis fått ett nytt jobb också minns jag.... Och en journalist jag träffa ute på krogen sa att det var helt sjukt, han hade suttit i USA och bläddrat i en tillomed ganska liten skvallernyhetstidning, och på ena sidan var Victoria Beckham och på andra jag om mitt bröst hahaha, helt sick!! Var även på första nyhetssidan på The Suns webbsida, och stor bild i själva tidningen,  haha en av världens största skvallertidningar, att ett bröst kan vara så intressant......det var varje dag konstiga  landsnr från olika tidningar/TV-team på mobilen och de kunde inte ens engelska vissa när man svarade haha...... Ja det var min lilla tid i rampljuset, man kan bli känd för mindre på detta klot Tellus :) 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar