Sidor

måndag 18 januari 2016

Måndag Tjoho!!

Åh igår bestämde jag mig för att varje söndag när alla vaggvisor och flaskor är slut, när båda sessorna slumrat in så ska jag ha 2 heliga SPA-timmar i badrummet med långbad, badolja, varmt the, inpackning, kroppsskrubb, ansiktsmask, peeling, ögonbrynsplockning, shavea mig, fotfilen åker fram, sen dränks hela gravidkroppen in med en riktigt fet och härlig bodybutter!! Mmmmm...... Och så go fet ansiktskräm på den så vintertorra huden..... Gjorde allt igår och känner mig som en ny människa idag!! Ska verkligen få in den hemmaSPArutinen VARJE söndag, en underbar avslutning på veckan..... Ska sätta på lugn musik och sånt på söndag med, hitta en bra på youtube, och tända doftljus, mmmm...... Gårdagens mask med sjögräs!! 


Och idag har jag faktiskt hunnit ta tag i att rensa båda flickornas garderober!! Angeline är på dagis och Daisy lekte så mysigt för dig själv på golvet, som om hon förstod att "nä nu kan jag inte vara så bärig eller rymma till farliga saker där hon inte ser mig, mamma måste få hinna göra klart vissa saker nu, hon är här med mig, ingen fara :) Haha..... Nä, men det är då skönt när babysarna är sådär "lätta" och liksom lite självständiga.....ja så man får gjort lite annat, för ibland bara man är nära och pratar/sjunger lite med dem så kan de komma in i sånt skönt flow och man helt plötsligt får gjort både det ena och de andra..... Jag är den mamman som tillomed fått kissa med babysarna i knät massor av gånger för jag inte orkat hörs skrik, med Daisy tänkte jag att jag skulle försöka bli lite "tuffare" och att man inte kan hålla en baby nöjd varje minut i världen..... men det gick inte haha, så med lillebror har jag tänkt att: "äsch, det är en så kort period man är så bunden man får helt enkelt försöka göra så gott som man kan när babyn sover och inte sätta upp vardagskraven på så hög nivå, skippa sminket, de dagligt skrubbade handfaten, jättevällagade maten, perfekt städade hemmet i varje vrå, ja hela den babyperioden för ingen håller för det..... Man får göra det viktigaste och sen är det bra ändå :) Man får vara nöjd med färdigfryst halvfabrikat ibland när det kniper hur mycket man än ogillar det så är det ingen fara :) Allt ingen dör av är ingen fara egentligen :) Är man bara glad, hel, ganska ren och inte hungrig eller fryser eller för varm eller sjuk eller så spelar väl inte en färdigfryst fiskgratäng eller köttbulle någon roll hur mycket man än vill hinna rulla själv haha.....nä man får sänka ribban på alla plan helt enkelt och göra det bästa man kan vilket också innebär att förstå att en färdigfryst fiskgratäng är en himla bra vardagslösning för då kanske man vunnit tid till något annat härligt eller det bästa; Sluppit en stund stress..Oj, nu vaknar hon nog snart, haha på tal om inte för mycket krav på sig själv jag tänkte hinna få undan lite smått i källaren innan hon vaknar :) och julsakerna, jaaa det rök som bestämt i torsdags!! Ska bara ta ner utebelysningen snart med :) men den är så fin!!


I fina prydliga högar och massa utrensat till lillebror, Daisy kompisar och bortskänkes, så tråkigt att skänka för urtvättat bara så vissa "riktigt fula dassiga" slängs faktiskt också, men inte många inte, här återbrukas så mycket som möjligt!! :) 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar