Sidor

onsdag 25 juli 2012

Vilken helg....


I lördags åkte ju jag och min fina Stefan och hälsade på Martina och Rickard. Jag och Martina har inte setts på snart över ett år eftersom det tyvärr inte funnits tid och hänt saker på vägen till att kunnat åka ner tidigare, men nu när man skaffat kille med bil och det är sommar så gör ju inte det saken svårare direkt ;) Skämtåsido, i vilket fall skulle ju jag självklart ta mig ner förr eller senare ändå för att träffa mina fina!! Och jag fick verkligen en chock när jag fick se hur stor lilla Louise hade blivit, nu kunde hon både prata, gå utan att trilla och var verkligen som en "liten vuxen" som Martina sa.... Helt sjukt, haha, men vilka fantastiska föräldrar till att barnuppfostra alltså, de behandlar henne som hon vore en utav dem. Jag köpte med mig Barbamamman och hon den gröna fina dottern "Barba Lala" som mest tycker om att sjunga och spela, hon ska få hela familjen snart, för det var så passande, när jag träffade Lollo första gången som nyfödd fick hon Barbapappan :))



 Fina pappa Rickard hjälpte Lollo och öppna paketet och jag tror hon blev glad för dem. Hon gick runt med dem hela kvällen under armarna och allt var bara så fint! Vi ställde in våran packning i ett jättemysigt gästrum och sedan välkomnade dem ut oss på en helt otrolig snittbuffé, ja de hade lagat alla godaste snittar man kan tänkas sig och ut kom de bara med fer läckerheter!! Vi serverades rosé, öl till grabbarna och bara några minuter senare kommer vinproffset Rickard med en jättegoda flaskor rött som han ville att vi skulle smaka och njuta av, en skickade han in i köket igen, för den var han inte nöjd med, kräsen som han är ;) Men såå duktig!!

Allt var så trevligt och Rickards underbara föräldrar bor precis breve, så vi hade deras lilla hund Lilleman och deras fina katt där också, och ni vet mig med barn, hundar och katter, jag är ju som i himlen......


 Martina fick en härlig färgglad sjal utav mig som hon blev ännu härligare i, och vilken mamma Lollo har alltså, inte undra på att de sockersöta barn aldrig skriker, hon bara skrattar, skrattar och skrattar, för Martina är helt (ja, ni som känner mig vet hur jag är med barn, hur mycket de tjuter av skratt men Martina är "värre" Lollo far, flyger och skrattar tills hon kiknar, Martina är så otrolig!! Finns inga ord. Ja, ni ser ju, kan låta bilderna tala lite för sig själva här......





Sen kom hon in, världens sötaste Misse! Svart som natten! Och en vacker silverskål med fot full med nyplockade jordgubbar svävade in på bordet! Allt från början till sluta var bara så mysigt, roligt, vackert, känslosamt, härligt, trevligt och fint!

Solen lös och fåglarna kvittrade!! Det var kärlek i hela luften men också så många fina gamla minnen, känslor, lycka, några tårar och sådär underbart som det bara kan bli på ett visst sätt med vissa vänner. Men jag är så lycklig att bara se Martina så lycklig med sin man och dotter nu, alla har hittat hem, hittat rätt. Och det bara var där som sagt i hela luften, hela kärleksatmosfären var där, och fyra kristna som vi är, Gud var med oss, och snälla stanna, fast det vet vi att du gör, som alltid. VI älskar dig! Och Martinas vackra kors runt halsen, mitt, Rickards stora tatuerade på armen och Stefans stoooora runt halsen!! Halleluja!










 Senare gick vi bara några några minuter promenad bort till vackra, vackra strandhotellet i Mellbystrand. Där vart det  Senare gick vi bara några några minuter promenad bort till vackra, vackra strandhotellet i Mellbystrand. Där vart det grillkväll, och hela kvällen var bara såååå fin och vad gott allt var! Mat som dryck, kärlek som smakar i munnen, mmmm.... Sen fick den lilla prinsessan glass med jordgubbar och tomtebloss, ja ni vet ju att jag tycker tomtebloss är det härligaste som finns, och även den synen fick upplevas i Mellbystrand! Sen gick vi hem (och för övrigt räddade alla dessa människor livet på mig, skulle kunna gå in på det mera en annan dag, men det var sjukt det som hände, jag föll.......)




 Nästa dag tog vi bilarna ner till stranden och kolla, ååååh, det är så vackert där!! Seeeeeee!!!!


 Och så åt vi glass, skrattade, pratade om gårdan och livet och allt annat.. Jag och Martina lekte med Lollo i lekparken, och sen sen gick vi till Godis stugan, det var jätteskoj, Lollo så söt så man dog och affären var som en såndär gammal Pippi Långstrump godisaffär!!


Lollo fick peka och mamma plocka, återigen, Martina är en så himla fin, rolig och härlig mamma!! Men vissa godisar hon hade pekat på smakade suuuuuurt, och då tittade Lollo på mig (soom på bilden under och sa; Häääääär!!) Hahahaha.... SÅ söt!  Verkligen så himla söt , asså titta på henne!!                                           
                                                                                      (och en liten egobild på mig, stranden och                                                                                                  jacket i hakan......men som sagt, det tar vi sen ;)






Men Barn och kärlek kan man ju aldrig få nog utav så jag och Stefan hade bestämt att på söndan efter tar vi bilen och hälsar på min syrra och hennes familj. Min lilla Milla ni vet..... Som jag älskar över allt annat. Min Gudbaby som jag skulle kunna göra allt för. Min ögonsten. Min diamant. Och deras nyfödding Gabbe, och hon är så go emot honom, kramar och pussar hela tiden, och säger; MIN bebis!





Så var vi ute runt där de bor i Säve utanför Gbg och kollade på alla fina djur och gick en lång skön lantlig promenad. Milla är helt fixerad vid grisarna, men jag förstår henne, de är ju såååå söta (men lammungar är faktiskt sötare)



 Sen på Måndagförmiddag strax efter frukost åkte vi ut till vackra Marstrand,gick runt och kollade, fikade jättegott sådär på gammaldags konditiri, prinsesstårta, kanelbulle, kaffe, mmmm.....

Och så såg vi många fina hundar och Milla ropa; Titta Lina, en till vovve!! Klappa!! Och så såg jag en jättehärlig ras, denna breved, åh så go!! Jsg och Stefan har ju lite olika åsikter om vad för hundis vi ska skaffa oss, jag vill ju ha en flygig fluffig pudel ni vet, medans han vill ha en fast och väldigt "ofluffig" boxer :)) Haha.....



 Mmmmmm....... Och vad mysigt det var när vi satt där bland alla fina båtar vid vattnet och bara fika och mös..... Stefan älskar allt som har med vatten och båtar att göra så han mådde också riktigt gott..... Och Milla och Gabriel verkligen älskade Stefan! Gabriel skrattade hela tiden så fort han höll honom, eller var nära...




 Sen gick vi en jättehärlig bergspromenad allihopa, och upp och kolla ruinen, och på den fantastiska utsikten..... Allt var så fint..

Och titta bara på detta fotografi, det är så vackert!! Stefan skulle nog bli en så fin pappa!!

Nu ska jag springa och färga min utväxt, puss!

1 kommentar:

  1. Jag har läst igenom din blogg nu från början till slut och gillar den väldigt mycket och dessutom verkar du vara en genuin person :) Nu till min fråga, din Alice i underlandet-mugg vart har du fått tag på den?
    /Elvira

    SvaraRadera