fredag 27 juli 2012

Ett utav mina närmsta hjärtan..... Julia.....

Julia Krischel, vet eller ni som följt med mig under åren är en helt fantastsik människa! Vi träffades ju i Colombia när vi spelade in Paradise Hotel av alla ställen på jorden, men allt klickade direkt. De var ju redan inne i "spelet" då, men när jag och Julia satt och öppnade för varann (kanske lite för mkt med våra mikrofoner runt halsen och kameror överallt, vart allt bara så lika, vi hade varit med om många precis samma saker, och kunde förstå varann på ett alldeles speciellt sätt. De gångerna jag smög in i mitt och Emanuels rum och grät och tänkte bara "Vad gör jag här egentligen?" Vart det Julia som alltid märkte det direkt och sprang in i sängen och torka mina tårar. Som tur var hade vi en snäll producent, som självklart inte klippte in våra mest djupa och känslosamma samtalsstunder, men i några avsnitt ser man verkligen hur mycket vi redan då började älska varann där inne.

Sedan åkte vi ut tillsammans och fick bo nästan en hel vecka på ett jättekonstigt men mycket färgglatt (lite villavillekullaaktigt hotell) där nere: Och ni förstår ju, det var i Colombia... Hotell och hotell ;) På kvällarna (som blev kolsvarta, ja så svarta så man inte kunde se handen framför sig redan runt 19-20) fylldes gräsmattorna upp utanför oss med stora tjocka paddor, ödlor och säkert ormar som var ute efter paddorna... Stora slemmiga colombiageccos, som skiftade i vitt och orange klättrade in i duschen, och klistrade fast sig på utanför på sovrummsfönsterna, och där satt vi livrädda, kramade om varann, grät och skratta, men kom bara varann närmare och närmare.. Vi pratade ihjäl oss till sömns varje kväll, hade så många gemensamma erfarenheter, både tråkiga och fina genom livet och när vi på kvällarna blev godissugna och skulle ta oss ner till den lilla kiosken fick vi ta hårt om varandras händer och hoppa och lysa sönder marken med ficklampa för att inte råka gå på de stora slemmiga stackars paddorna..... Vi gjorde allt möjligt sjukt den veckan.. Åkte med en colombian upp i bergen, (livsfarligt) och där kan man snacka regnskog. Fast Julia sa till mig och skratta; Nej, Lina, detta är inte regnskog! Men jag sa ju vadå det är ju rena djungelregnskogen, regn och skog ju, tropiska djur :) Och så skratta vi och skratta men sen fastna vi lera och sånt där djungelvatten med hans jeep, som han lovade oss innan skulle vara "sååååå säker"..... Hahaha.... Vi fick panik för krokodiler och stora dumma ormar i allt brunt "regnskogsvatten" ;) Usch, var rädda vi var, men Tack Gode Gud, vi kom loss!

Vackra Julia i Tisdags
Sen sågs vi några veckor efter då alla var hemma, jag kom ner och bodde hos Julia i Jönköping och de dagarna var helt ljuvliga. Sedan dess har vi haft en alltid haft en regelbunden kontakt vare sig det varit långa telefonsamtal, sms, mms och fb..... Men vi har (utav alla möjliga anledningar tyvärr inte fått till en träff, men alltid varit så nära ändå. Julia har verkligen hjälpt mig att gå igenom så mycket, och vi finns och kommer alltid finnas där för varann. Ni vet en såndär självklart tärna på bröllopet är hon. Men hon haft mycket på sitt håll och jag på mitt bara..... Men så ÄNTLIGEN i Tisdags fick vi hänga i timmar, och det var helt fantastiskt!!

Jag och Stefan körde till Karlstad i måndags, sov en natt där och på förmiddagen mötte vi upp henne. Föst en go fika med Stefan, för de ville ju jag och de själva såklart också skulle få lära känna varann lite grann, och båda tyckte om varann så mycket!! (fast det visste jag redan;) Sedan fick jag och Julia lite egen tid, Stefan gick ärenden på stan och jag och Julia gick runt och shoppa, skatta, kramades och bara var så lyckliga i varandras närvaro. Åt en god middag och bytte så fina presenter!! Jag fick ett underbart silverhjärta som klingar, och som det står ANGEL på (blev såååå glad, visar sen men inte hunnit fota, men det är typ en grej man kan ha tilla llt möjligt, nyckelring, väsksmycket, hänga runt halsen bara ha i fikan, under kudden och tusen saker till) och fick Julia ett (så mycket Julia) glasläppstift, som hon verkligen också blev så glad för och sa; Du känner mig så väl!!!! Och vad roligt att hon blev så glad!! Nästa vecka kommer hon till Stockholm och då ska vi bara mysa, hitta på härliga saker och gotta oss i varandras närvaro!! Och TACK Julia för alla dina helt fantastiska ord. Julia är lite som mig, säger rakt ut; Lina, jag kommer alltid älska dig vad som än kommer att hända, och vad vi än skulle göra tillsammans, och i hela mitt liv..... OCH JULIA, JAG ÄLSKAR DIG. Du kommer/är och kommer alltid vara en utav mina närmsta och bästa bästa!! Och återigen TACK för ALLT du gjort och gör för mig, och för att Du är den Du är. Och för ditt Stora, Stora, Stora helt makalösa hjärta!! Julia är så duktig med sin instagram som inte jag riktigt lärt mig än, men skaffat och har några bilder :) Snodde iaf denna från Julias, hennes present:) Ni följer henne där under namnet juliakrischel (ett ord)PUSS!! Nu ska jag snart plocka ihop och gör mig lite fin för picknick med en annan storfavorit och några andra finisar i stan! Ni vet min FIIIIINPischa och company! Och åååh, vad skoj det ska bli att träffa Pamela igen!! KÄRLEKSPICNICK!! Puss!! Men så synd att Världens Bästa Kelly inte kunde haka på, men hon ska ha det underbart i Marbella nu, även om man kommer sakna, sakna, sakna <3


Här kommer såklart massa härliga bilder både ifrån Colombia med mer...Sist men inte minst; Julia Spelade in en liten film uppe när jag hittat en gunga i bergen, vissa av er kanske sett den förut, men jag och Julia kommer aldrig sluta skratta åt den, känns som igår...... Bara att jag typ skriker så högt så min röst låter såååå mörk, hahaha... Men vi ville att det skulle höras in i iphonen :) ENJOY!! Synd bara att jag inte vet hur man gör filmerna större på bloggen..... Blir ju så liten bild, men jag ksnake syns och hörs så mycket ändå, så det kanske inte gör något ;)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar