måndag 16 juli 2012

Grattis Finaste Sara!!


Idag fyller en utav mina älsta (alltså några utav dem jag känt längst i sthlm och närmaste vänner 31 år, inte min älsta kompis ;))  Så igår tog jag och Stefan ut Sara och hennes kille på världens trevligaste och roligatse, godaste födelsedagsmiddag! Och imorse dundrade jag in i Saras sovrum med ballonger, morgonpaket, brinnande tårta och ett bukett rosor! Och JAAAAAMÅÅÅHALEVAAAAA med min hesa röst sen många dagar tillbaka!! Hahaha, Niklas öppnde typ naken och jag viska; Har du en tändare, jag måste tända tårtljusen!!!! Han var helt i sömnen och Sara med typ :) Men sen skrattade vi, kramades och firaaaa henne där hon satt helt nyvaken och härlig i sängen!

 Älskade Sara!! Du är bäst! Vi har gått igenom mycket tillsammans men jag är så glad att se dig så lycklig nu. Hon har verkligen hittat mannen i hennes liv, Niklas en fantastisk kille (som också självklart blivit en nära vän till mig) För jag och Sara har verkligen gjort allt man kan göra typ. Vi har tillomed åkt rullator i Gamla stan!! Hahahaha..... Det värsta är att det är sant.. Och mängder med sjuka saker som jag ska ta nån gång!


Och jag måste verkligen återigen tacka Stefan för hans bästa smak och val av restauranger. Museet är verkligen en restaurang vi vill rekomendera ALLA i hela landet! Personalen var fantastisk! Inredningen helt underbar (det första jag fick syn på var till exempel denhär, rosa maränger och macrons i mina favoritglasburkar!! PLUS ståendets på en bok med en regnbåge på.


Maten var gudomlig. Jag och Sara åt Hallstrad fjällröding med ugnsbakta rödbetor och andra smaskiga varma grönsaker till, grabbarna gott kött!! Allt var perfekt. Tusen Miljoner Grattis till dig Sara och jag är så glad att se dig lycklig! Och Tack allihopa för en helt fantastisk gårkväll. Nu måste jag somna här, har lite på agendan imorgon, och ska drömma om Stefan, och om din fina födelsedag Sara, mmmm..... PUSS MINA ÄLSKLINGAR!


1 kommentar:

  1. Det finns ingen blogg jag älskar så mycket som denna. Alla färger sättet du skriver på och bilderna. Går in varje dag. Kram De

    SvaraRadera