Sidor

söndag 1 juli 2012

Ah, det blev verkligen en drömresa....



Asså hela resan är obeskrivlig, vi har verkligen haft en fantastisk helt helg tillsammans! Stefan är världens snällaste och så varm, så omhändertagande och så stort hjärta! Vilken man! Och som vill ta mig till Villa Villekulla, och som faktiskt också tycker att det är skoj! Jag var i extas i huset kan jag säga, blev nästan tårögd av alla filmröster som spelades från olika små högtalare i huset, allt var så vackert, allt var så på riktigt! Alla pippis gamla saker fanns kvar, möblerna såg precis likadana ut och det var verkligen som att kliva rakt in i filmen... En obeskrivlig känsla som bara kan upplevas där, ni måste åka dit någon gång om nu gillade filmerna, ja, så otroligt var det!


Pippi låg och sov i sin säng, andades och snarkade, och på täcket kunde man se hennes andetag åka upp å ner....
Och där stod fina gamla Villa Villekulla soffan med kappsäcken på med guldpengar....

Och så kom vi till stolarna! Stolarna, stolarna, stolarna!! Mina älskade stolar! Jag höll på att dö, men snart ska det byggas egna, sådana ska jag bara ha i mitt kök!! Det är så fantastiskt fina, det är så speciella.... Åh!!!




Och upp på lilla gubben skulle man ju självklart också! Haha, tur att vi ar ganska ensamma där och inte lika många turister som det brukar vara, vi åkte ju på en torsdag också som tur va, för alla barn skulle tycka jag var helt galen som var så exalterad!! För exalterad, det var jag verkligen.... På övervåningen kunde man gå upp till Astrids lilla skrivkamma, där satt också Tommy och Annika! Åh, så fint det var, och sen kom man sjörövarvinden, men papegojan, röster från hennes sjörövarfar, spindelnät och den gamla gungstolen...



Ungefär 100 meter bort låg vår gudomliga lilla träkoja, den var såååå mysig! Och det kändes faktiskt lite som att komma tillbaka till campen när vi spelade in Djungelns Drottning.... Jag hängde snabbt upp regnbågsflaggan och markerade revir, vi satte på skön musik och öppna en box rött!!


Inne i kojan var det så mysigt, det var målade små blad på väggarna, och små loft här och var :)



 Och se, vilken utsikt!! Kan man ha en bättre utsikt!? Se solen sakta gå ner ver Villa Villekulla, se ut emot havet och bara njuta. Underbara Stefan hade tänk på allt, vinet, vinglasen....

......Och dessa jättejättejättegulliga servetter hade han shoppat speciellt för att ha tyckte de var "så mycket Lina" Jag var mållös, han är verkligen så fin Stefan! Sen gick han och hämtade pizza och tacostallrik, som vi åt på kojbalkongen, så himla härligt!




 Jag hade också tänkt lite, men på ljus. Jag är ju helt sådär måste ha tända ljus på kvällen, det gör mig lugn, varm och tillfreds. Och där satt vi, hela natten, bara tittade ut på solnedgången, pratade och skrattade..


Jag grät lite grann också, ja ni vet ju hur jag är..... Vi pratade mycket om Johan, och om Gud, men jag känner verkligen att han är där uppe, och Stefan var så fantastisk även där, så trygg, så tröstande..... Med honom kan jag vara precis som jag är, skratta, gråta, vara intensiv, vara lite "jobbig" som han absolut inte säger han tycker jag är, men jag vet att jag ibland kan vara lite jobbig, speciellt i längden, haha.... Men han tycker jag ska sluta tänka så och säger; Du är inte jobig en enda sekund ;)





På morgonen vaknade jag av att en liten fågel glög in i kojan! Den kvittrade så fint och gjorde mig så lycklig! En ny dag! Vi åt pannkaksfrukost, packade ihop och tog bilen, och färjan ut till heeeelt sagolikt vacka Fårö!

Men det var allt lite sorgligt att lämna den lilla kojan.. Nästa gång vill jag åka dit med mina barn! Åh, barn, tänk att ha barn! Det är ju min högsta dröm! Men med en man som älskar mig och också vill ha barn förståss.. En familj, tänk att ha en liten familj, några lammungar, några vilda pudlar, en söt åsna och några fina hästar! Och såklart; EN EGEN VILLA VILLEKULLA! Och med träkoja på tomten till gästerna!! ;)



 Stenarena på Fåru vid alla vackra raukar var så lena, som barnrumpor, och vad vackert det var....... Och regnbågsnaglarna har ju självklart världens duktigaste nagelkvinna Luisa gjort, har massa fler bilder på dem jag ska visa er sen!!





Sedan var det dax att åka tillbaka till Visby där vi checkade in på Wisby Hotell, och Guuuud vad fint det är där asså! Badrummet var helt underbart! Hela rummet också! Verkligen ett härligt hotell! Så blev det lite god dricka på rummet innan vi traska ner till Hamnplan 5 och drack rosé, sådär gott vid hamnen ni vet! Och sen gick vi till Visbys härligaste restaurang, Bolaget (som verkligen var det också, ryktet stämmer) och åt världens godaste middag, och Stefan är så duktig på allt sånt där, mat och vin och beställde in ett utav det godaste rödvinet jag druckit i hela mitt liv! Kanske därför jag blev så festlig för efter middan ville jag gå vidare och dricka drinkar, och det var inga problem för Stefan; Självklart ska vi det sa han! Vi drog till Gården (som det iaf hette när jag festade i Visby när jag ver liten ;) Och där blev jag helt nostalgisk!! Stod och dansade, drack mojitos och var sååå festlig och glad! Sen gick vi hem, men innan blev det lite plask i en fontän, hahaha.... Typiskt mig!

Jag väcktes av ett ryck; -Lina, vi måste med färjan, vi ska ju till Kolmården idag! Och upp gick jag, snabbt, snabbt , Stefan var nästan lite imponerad av att en sån snurrig varelse kunde styra upp all packning på fem minuter slänga sig in i bilen och med färjan och till Kolmården hann vi! Där vi också hade en underbar dag! Kolla på delfinshow, åkte linbana runt bland alla djur, såg världen sötaste roligaste apor och väldigt, väldigt vackra tigrar! Hela resan var bara så fin!! Men nu måste jag packa för imorgon ska jag och Kelly till Mallorca!!!!! Wihoouu!! Och där nere hänger massa nadra vänner nu, jag ska förena lite nytta med nöje, semestra och jobba lite värdinna som "Paradisehotell och DD-Lina" på en jättehärlig bar Oas och hotellet Vista sol, ska lägga upp vår flyer och alla härliga länkar sen, kom ner och festa vät ja! ;)  Och Kelly följer med som lite mentor ;) Men mest som partypolare, och finaste vän. Vi har aldrig varit i Palma någon utav oss, men hört att det ska vara rikitgt härligt där ;) Och vad skoj det ska bli med Magaluf!! Och vad skönt det ska bli med ny D-vitamin och soooool!! Gonatt mina änglar, här kommer alla fina bilder från Kolmården också!












2 kommentarer:

  1. Ååååhh!! Vart är det någonstans? Kostar det någonting att vara där? Blir tokig. Vet du om man skulle få leka INTE NUDDA GOLV på samma sätt som dom gjorde där också? Hihi. Åh, jag villvillvill också vara dääär...
    Du är bäst förresten och hur fin som helst! Kramis

    SvaraRadera
  2. hejsan! älskar din blogg, älskar dig! så himla inspererande!
    kolla gärna min blogg http://elinmoanordberg.blogg.se
    PUSS!

    SvaraRadera