torsdag 24 maj 2012

Hon är ett riktigt proffs!


Jag måste verkligen berätta om de bästa Nagelproffset i denna stad asså!! Har aldrig varit hos någon duktigare! Luisa heter hon och driver hela 3 Luxury Fingers & toes-salonger i Stockholm city;
En på Sveavägen 86
T-bana Rådmansgatan, uppgång Tegnergatan.
En på Runebergsgatan 7
T-bana Rådmansgatan,Östermalmstorg eller T-tekniska högskolan.
Och en riktigt fin stor och trevlig pedikyrsalog på Lästmakargatan 18
T-bana Östermalmstorg, Hötorget. Bredvid Balance
Var där senast förra veckan med mamma och har aldrig varit nöjdare med mina naglar innan. Luisa byggde regnbågsnaglar på mig och jobbar bara med det bästa gelémateriallet på marknaden, Bioskulpture. De sitter som berg och är precis lika snygga även om det snart gått 2 veckor, när jag tidigare byggt akryl eller gelénaglar har jag ibland varit lite öm om fingrarna dagen efter men hennes små konstverk känns inte ens, sen är hon millimeternoga och hennes medarbetare är lika grymma de! Mamma var också helnöjd med sin maikyr och pedikyr, och min kompis Johanna som varit hos de flesta proffs världen över inför olika catwalks och fotograferingar var nöjdare när hon kom från Luisas salong! Salongerna är jättemysiga och det är inte undra på att Luisas stamkunder bland annat har namn som Victoria Silvstedt, Ebba von Sydow och Carolina Gynning. Och min fina fina vän och skönhetsspecialist Ellen Franzén som bjöd med mig dit första gången!
Är så glad att jag hittat Luisa! Nu slipper jag leta mig fram bland alla oseriösa salonger med skitmaterial och naglar som trillar av precis innan middan eller utgången... Dessutom har hon riktigt bra priser!
Om du vill boka en riktigt bra behandling är det bara att slå en pling på 08 - 68444990
Tyvärr har duktiga Luisa inte tid för så mycket nya kunder, hon gjorde mina naglar mer som en kompis grej men ring gärna och hör! Hon bad mig inte göra nån reklam för att jag fick de fina naglarna men jag tycker hon är så fantastisk så jag var bara tvungen att berätta!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar