söndag 6 maj 2012

Bo i Hollywoodskylten!?


Hollywood skylten
Jag tycker det är jätteskoj med hotell, men jag är mer för de riktigt gamla och de klassiska. Några utav de bästa hotellen jag bott på är GL Palace i Barcelona (gamla Ritz) det var verkligen jättevackert och frukostbuffén var den mest fantastiska jag sett, ja Hilton Park Lane i London brukar vara känd för sin fantastiska, har bott där också men den på GL Palace i Barcelona är svårslagen, Hiltons var inget emot deras! Allt smakade som om någon kock bakat och lagat all mat i timmar, tillomed de vita bönorna smakade hemmaplaterade och den lufttorkade skink och salamibuffén var helt otolig, många många olika sorter nybakade bröd, nypressad juice serverades vid bordet i vackra tillbringare och så serverade de champagne och kaffe om vartannat, och om man beställe ett stekt ägg frågade dem inte bara om man ville ha vändstekt, de frågade även om man ville ha det well done eller medium, ostbuffén var också helt unik, det fanns tillomed olika sorter Mozarella att välja bland. W-hotellen är också storfavoriter, och SOHO Grand i NY var verkligen härligt, en mycket speciell stämning och riktigt cool design. Blir dock inte av att man vaknar till några frukostbuffér på sådana partyhotell, hehe, ja när jag och Jojjo var i NY sist gick vi säkert ut varje kväll i två veckor, tror vi var hemma en eller två kvällar och då kom vi dit direkt ifrån Vegas och tänkte att vi skulle ta det lite lugnare när vi kom till det lite mer seriösare NY :) Haha... Såg på nätet att om den danska arkitektfirman Bay Arch får som dom vill så kan den klassiska Hollywood skylten i Los Angeles bli hotell.
Arkitektfirman Bay Arch har redan visionen klar – bakom bokstäverna gömmer sig 308 rum på 10 våningar, alla med en strålande utsikt över änglarnas stad Los Angeles.
Hollywoddhotellet på bergsluttningen kommer även att ha sitt eget shoppingcenter, bio, spa, 3 swimmingpooler och ett promenadstråk precis under bokstäverna.

Har ni varit på några coola hotell, berätta gärna för en semesterälskare!
Hollywood skylten
Hollywood skylten
Hollywood skylten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar