torsdag 26 december 2013

Den lyckligaste julen i mitt liv.....


Och så var det redan annandan idag och detta har verkligen varit den lyckligaste och finaste julen någonsin..... Idag har jag bara människor jag själv valt att ha i mitt liv, jag har en egen liten familj, en fantastisk man och en helt underbar liten dotter som betyder mest i hela världen, hon och Stefan har visat mig vad livet verkligen betyder och fått mig komma till så många bra och värdefulla insikter, jag är helare än någonsin och bestämmer och råder själv över mitt liv och vilka jag vill ska ingå i det :) Mitt liv har varit så lyckligt och glatt på många sätt och så många underbara stunder under alla andra år med, men nu är det det till 100 % liksom, och jag har aldrig mått bättre och känt mig så stabil, trygg och lyckligare.. Jag står upp för den jag är och vad jag vill idag och inte bara lever mitt liv för andra mig och sånt där knäppt längre :)

Denna sommaren kom jag och Stefan närmare varann än någonsin och lilla Angeline har verkligen bundit ihop oss ännu starkare och vi kommer föralltid vara en familj och jag hoppas på många många syskon ;)

Åter till Julen :) Ja, som i år firades lite lugnare i Sollentuna med Stefans släkt som är otroligt snälla och fina människor. Vi var 9 stycken (skönt med lite mindre folk i år då Angeline är så liten, men saknade min familj och släkt ändå såklart, kändes lite konstigt med jul utan dem, men får bli nästa år) Vi firade så mysigt och traditionellt med massa god julmat, julgodis, gröt, julklappar och många många goa skratt och varma kramar..
 Lax, sillar, ägghalvor, potatis, mmmmm......
Lilla Angeline med alla hennes klappar.... 
 Och se vilket underbart paket ifrån farmor så fint...

 Angelines julklappar ja.... Ja, det blev väldigt många julklappar för lillan, kanske lite för många för att ens inte förstå, men det var ju hennes första lilla jul också :) Och ni våra fantastiskt snälla släktingar och vänner hade hittat så otroligt söta och andvändbara saker, och man kunde ju inte låta bli att köpa några klappar själv också, det är verkligen an så otroligt mysig känsla att få köpa julklappar till sitt barn, ljuvligt.... Hon är ju vår lilla ängel och värd allt i världen, lilla stumpan.... Tog några minnesbilder på hennes första små julklappar och se så mycket fint, Tusen Tack alla fina Ni!!

Älskar denna guldkofta under, och kolla vilka härliga barbagrejer, jag älskar ju barbapapa :)


Och denna älsklingsbodyn med tyllkjol runt såå fin!!
Och en så mysig labanspeldosa, små strumpor och ett surrande litet bi :)

 

 3 så fina nya frächa bodys..
 Det blev många mjuka paket :) Titta denna söta badhandduk med Nicke nyfiken och de andra underbara kläderna, nu har hon blivit så stor som 62 också :)


Denna underbara änglatavla med regnbåge var ett kort jag hittade och ramade in, och se vilken fin änglabody, och vingarna som jag målade för nåfra år sedan har vi hängt över vaggan, satt upp änglahyllan från Täby och där har vi också Stefans farsdagkollage..


 Fyra nya mjukisdjur att gosa med, undra vilken av alla mjukdjur som kommer bli Jellys lilla favorit i framtiden, när jag var liten hade jag en liten kanin jag älskade mest som hette Pärlan..


Och idag har hon legat i sin vackra vagga och njutit av alla söta julklappar, nöjd och så mysig, älskade bebis, mammas älskade lilla änglababy.... Och titta dessa ursöta små virkade skor från farmor och de fina bäddsettet från Leif och Lisa, älskar elefanter, och hon fick också en sån söt elefantsnuttefilt ifrån bästa Jessie innan jul, och världens sötaste prinsessklänning..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar