torsdag 7 juni 2012

Ooooh vilken fin kväll! Stort Tack Bloggbussen!


Det är alltid skoj att gå runt i solen och höra glada vackra härliga ungdomar ropa -Linaaaaaa!! Det är ju Lina!! Vi älskar dig!! Åh, träffa så många sötnosar i stan igår, blir verkligen glad när folk kommer framspringandes sådär härligt på långt håll och säger att man är härlig, frågar om man får lägga upp mig på fb, bloggen och sådär, och självklart det får ni! Som jag brukar säga till er; Ni gör mig precis lika glad som ni säger att jag gör er!
Så är det verkligen!

Och bloggbussen var verkligen sååå trevlig! Först dukade de upp en härlig drinkbuffé på Josefina och sedan tog de fram gooood plockmat!
Mmmm.... Senare tog bussen oss till Wärmdö Golfklubb och där blev det några fler drinkar och härligt mingel pingel innan de var dags för mig och Johanna att skoja och stimma med grillkungarna som grillade härliga möra blodiga köttbitar, bakade potatis och koka goooo sås, mums! Det var supersmaskigt, verkligen! Och Janne och Robert som håller i Bloggbussen är så fina, trevliga, snälla och härliga, underbara människor! Roberts fru var också en riktig pudding, jättehärlig kvinna! Alltid roligt med nya trevliga bekantskaper, Gud sicket härligt par de är! Vi parta hela natten, så har varit lite trött idag, men det var det värt, en riktig helkväll! Ett väldigt lyckat onsdagsfirande. Klubben är så vacker och härlig där ute också, det var premiär för deras onsdagar och dit kommer garanterat göras några fler trippar i sommar! Och så kul att min fina fina Jojjo fick hoppa på bussen med!!

Återigen, Stort Tack för en riktig renerös bjudning med fantastiskt god grillmiddag, härliga drinkar från Aperol, välfylld goodiebag med både solbrillor, presentkort, CD-skiva och mycket annat härligt! Bild kommer! Tack, Bloggbussen, Janne, Robert Tennevik 3D-media och Cool PR.

Lite trasiga å knasiga de e vår refräng!

Underbara Robert, vilken utstrålning den mannen har asså!
Vi hade det så trevligt på vårt bord, dessa tjejer är helt lövely!!

I goodiebagsen låg bland annat goood choklad!

Haha, Chrille var på g!

Underbart vackra Rosanna och Johanna!

Och våran älskade Tore var också med, alltid lika snäll och trevlig!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar