lördag 9 juni 2012

Grattis till Studenten, Brorsan!

Vilket fint studentfirande vi hade igår asså! Och vad roligt det var att komma till Peters skola och titta när han sprang ut! Mamma var lite orolig för det ryktades om att han redan var full från skumpafrullen men det var ingen fara alls, han sköter sig bra lillebror ;) Och vilka stolta föräldrar de var igår för Peter har skrivit en jättefin bok om studiegrejer (har inte läst den än) och vann pris för några utav Sveriges bästa projektarbeten, duktig han är! Roligt! Nu ska han flytta till England i höst så då får man åka dit och hälsa på om man vill träffa honom :) Har lovat honom en riktig helkväll i Stockholm som studentpresent också, det vet jag ha gillar ;)

Det var så vackert när alla studenter kom utspringandes med två ballonger i handen, ställde upp sig och sjöng sjung om studentens lyckliga dagar och sedan släppte iväg dem upp i luften! Och tror ni inte att det kom en regnbåge också! Wow!!Att kolla på flaken var skoj!! Haha, de skriver alltid så mycket kul :)

Sedan firade alla med god buffé bestående av olika sortes grillspett, paj, goda såser, grönsaker, ostar, oliver och tropiska frukter! Och givetvis mammas fantastiska jordgubbstårta! En rikitg drömtårta med  sockerkaka, maräng, mandlar, jordgubbar och grädde. Solen sken och det blev en rikitgt lyckat fest! Och vad jag gillar mina kusiner Anna och Karin, vi prata väldigt mycket igår, rikitgt skoj, inate alltid man hinner ses som kusiner, Stort Grattis till Kalle också som också tog studenten, vi fira ihop! Sen drog Peter på fest hela natten men var ändå rätt pigg när jag träffade honom nere vid frukosten imorse. Tur för honom ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar