måndag 26 mars 2012

Bästa Adam och Eva Kliniken!


Oh, vilken härlig dag vi haft! Alla vi junglegirls fick oss lite smaskiga behandlingar på bästa, bästa, bästa Adam och Eva Kliniken på Sveavägen 35! Jag piffade upp mig lite med bland annat knallturkosa ögon! Skitcoolt! De har världens finaste linser där! Och Natalie är verkligen så duktig och är det någonstans ni ska gå och fixa och trixa så är det dit! Hon är bäst på att spruta och alla vi tjejer blev såå fina! Det är alltid skoj att piffa upp sig lite ibland, jag provade också på att puffa upp överläppen lite, men bara lite lite, inte som när jag var ung, ja jag är ju som sagt inget fan av anklooken ;) Sedan åt vi en go sen lunch på Vapiano och sen var det dax för att spela in en ny webbshow till kapitel 3 i Djungelns Drottning!! Den webbshowen måste ni bara se på onsdag, den blev nog jättehärlig och programmet var suuuperroligt!! :D Nu ska jag måla lite här!! Asså, det är ngt fel med min bilduppdatering, ngt med datorn, den släcker, blider kommer snart.....

1 kommentar:

  1. Jag har sett "Uppdrag granskning" om hur de avslöjat vilka jävla människor det är som utför de där behandlingarna och hur missnöjda kunderna är!
    Jag skulle aldrig gå dit om det så var det sista stället på jorden.
    Men visst,vill du fylla dina läppar och riskera att det händer något med ditt utseende pga att den som utför behandlingen inte har den kompetens att få göra det.
    Skyll dig själv!

    SvaraRadera