Sidor

söndag 28 juni 2009

Lite bilder iaf:)

Shit, det är redan en vecka sen vi kom hem nu, redan liksom. Tiden går (som vanligt) sjukt fort. Har ju knappt berättat om Egypten, men det är så mycket annat hela tiden som skall hinnas med, ja ni vet.. Men jag måste säga att det underbaraste på hela semestern, var att det verkligen var semester. Då menar jag semester, att man bara tänkte på Här och Nu, för jag gjorde verkligen det där. Det var noll stress, sol, god mat, lugn och ro. Okej då, såklart lite galna araber, som ville köpa en för kameler hit och dit, men annars bara väldigt, väldigt trevligt, och roligt förstås. Kom ju på att jag tog några bilder med mobilen, mer kommer när jag får dom andra. Här är lite iaf:)


Han låg vid vår terass en dag:)
 

Mamma spritar händerna, som hon gjorde typ 40.000 gånger om dagen, och hällde en massa sprit i våra händer med, när hon tyckte att vi sprita för sällan:) Man måste liksom tänka på det ofta där, Egypten är tyvärr ett väldigt smutsigt land. Men det är pengarna som är värst. Fast det var ändå bara mamma sen som klarade sig ifrån magsjukan.. Så ja, hon hade rätt..

Sjukt goda, fruktiga drinkar! Det var bara att äta och dricka så mycket vi ville, vi körde all inclusive! Allt ingick, hela tiden:) Mmmmm..

Hotellets kockar gjorde helt fantastiska melonkonstverk!



2 kommentarer:

  1. Hej Lina!
    Ni verkar ha haft det super där nere. Vilka vackra bilder. Kul att se. Puss och kram Henric

    SvaraRadera
  2. Hej hallå Lina.-Välkommen hem och oj sååå många o fina meloner.Den ena finare än den andra o inte bara i Egypten --även den 24.juni ett par stycken;-)Heh heh.-Må solen skina o leran låta sig formas.Kraaamizia lite här.H

    SvaraRadera