Sidor

tisdag 17 mars 2009

Skönt och oskönt.


Ja, ni ser.. Det är sjukt i Täby idag, det kom inatt. Men jag går bara med på att vara sjuk en dag, mer hinner jag inte.. Men halsen svider, febern stiger.. Det är inte skönt alltså, men det är ändå skönt att bara få ligga här i min sjuka stillhet, så ska inte klaga för mycket, tänk att jag får ligga i sägen mitt på dagen, det var allt bra längesen man fick det..

4 kommentarer:

  1. Nä men..det ÄR ju skönt o ligga i....-Alltså i sängen.-Nämen,nu håller jag på o göra bort mig;-)
    Jag menar;lite lagom feber o bara koppla av ett par dar-i sängen-det finns knappast nå´t mera avkopplande.(-minnsan,nu lät bättre;-)-Så om du fortfarande e lite kaputt koppla ur allt som heter SKAAA GÖÖRAS o ändra ordet SKAA till KAN GÖRA sedan jag e frisk.-Härligt!Eller?:-)
    Så mv liten frisk fläckt här

    SvaraRadera
  2. Krya på dig Snygging! Puss och kram Henric

    SvaraRadera
  3. Hallå Lina! Gud det var inte igår!! VAd roligt att du hittade mig så att vi kunde bytra några ord, hur är läget, var bor du??? JAg och Mikey har flyttat till gbg jobbar och pluggar lite. vad sysslar du med nu??? Många kramar

    SvaraRadera
  4. Du kankse inte gillar att man stöter på dig här......Men jag e fasen tvungen å säga att bilderna du har med lite skumt sköna miner e bäst =) Lite glimt i ögat å charm...
    Kan iofs inte klaga på resten heller, tror inte att du va fisken jag skulle kasta i sjön vid första anblicken om du högg på betet direkt =)
    Oj... fiskemetaforer... näe, jag e väl ingen storfiskare. Även om det säkert kan erbjuda avkoppling, men fiskarna ska ju överleva så jag inhandlar fisken.
    Nog talat om fisk.... sicket väder vi har i Stockholm! Hälsningar Anders i saltis.

    SvaraRadera