måndag 21 juli 2014

Underbar kväll i skärgårn..

Åh, vilka mysiga dagar vi har, kom ut till ön idag och precis avslutat en så fin afton på bryggan, Angeline somnade gott i vagnen så fick fick lyfta över henne i sängen, åh hon mår så gott här ute i friska skörgårdsluften, och vår nya sulky är så bra för det finns liggläge också, en liten baby ska ju helst inte "sitta upp" och sova för mycket, inge bra för ryggen, men hon kan verkligen somna i alla möjliga ställningar, hennes nya i sängen är på knäna men huvudet rakt ner emot kudden, vill nästan plocka till henne ibland men hon måste väl veta vad som hon tycker är bekvämast själv, haha.. 

Åh vi grilla så gott, och jag lagade en specialsallad och gjorde den så vacker, älskar att dekorera med grönsaker och frukt, eller med kanske allt vad jag kommer över förresten :) 

I helgen har vi haft det riktigt kul på grönan med, Angeline har fyllt nio månader så vi firade med lite karusell och spel och hon ääääälskade verkligen att åka karusell som sin mamma ;) Senare kom den vackra solnedgången vi njöt utav till jordgubbar och glass.. Sov gott, puss och kram från ön!! Imorgonbitti blir det morgondopp!! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar