måndag 7 juli 2014

Att ta sig i "strukturkragen"

Ja, det måste man ibland..... Här packar jag och packar för Grekland imorgon, har visst glömt att berätta att vi bokat en så underbar resa dit, och oh så mycket babygrejer att tänka på :) Gäller verkligen att ta sig i strukturkragen :) Alla både varma och kalla kläder, shoppat resesulky och lite annat från favobutiken Bonti, och uv-dräkt emot solen, alla krämer och såntdär om hon skulle bli sjuk, leksaker, skor, bitringar, solglasögon, badgrejer, med mer med mer med mer, i olika fack och ordentliga väskor, jag brukar bara röja ner allt i en enda stor röra annars och allt i typ samma väska och största fack ;) men det blir så svårt att hitta då och skönt med en ordentlig packning då man ska iväg och bara vill njuta och inte leta eller att saker ska fattas..Snart är jag klar och ska börja med mitt egna :) Vi tar med oss Berit också, kul och härligt med lite barnvakt nån kväll om jag och Stefan vill göra ngt själva. Bokat ett så ljuvligt hotell mellan Chania och Rethypnom fantastiskt vackra hamnstäder, har varit på Kreta innan och älskar det!! Rent, vackert och underbar mat!! Hotellet har en djupare pool och en grundare med så det är perfekt för Angeline, åh imorgon börjar den mest efterlängtade veckan på hela sommaren!! Tänk att lilla Mumfie ska på sin första sol&badresa, såååå mysigt!!Kolla in hotellbilderna, såååå vackert!! Och precis vid stranden, ska vara underbara trädgårdar och natur med..


Denna vagnen ska man tillomed kunna få plats med som handbagage, de säger att de slänger alla sulkys så de går sönder på bagagebanden så så tryggt att ha den med :) 


Viker och viker, packar och packar :)

En av Angelines doppresentern från Stefans vänner från Ö-vik var en så söt liten minifjällräven med insytt namn, åh så fint!! Den är sååå söt :) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar